Cere oferta Cere oferte
Vacante

FOREST NOOK APART-HOTEL

3 stele

   Pamporovo, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere FOREST NOOK APART-HOTEL, Pamporovo, Bulgaria

Localizare: la 600 m de skilift, deschis in 2008.


Capacitate: 80 Studiouri, 130 apartamente cu 1 dormitor, 10 apartamente cu 2 dormitoare, 9 Vile


Adresa: Forest Nook Hotel, Pamporovo Resort, Bulgaria


Website: http://www.forestnook.net/?page_id=139&lang=en


Facilitati Hotel: 5 etaje, lift, seif la receptie, piscina interioara incalzita, wireless ( gratuit ), exchange, parcare ( gratuit ), restaurant, mehana, baby cot ( gratuit ), loc de joaca pentru copii, centru SPA ( fitness, sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi ), disco, sala de conferinta (100 pax ), shuttle bus pana la skilift.


Facilitati camere: Studiourile au cca 25 mp, cichineta utilata, cuptor cu microunde, pat dublu, plita electrica, vedere la munte, incalzire, frigider, TV prin satelit, DVD, radio, CD player, acces la internet, parchet, baie cu dus si uscator de par.


Apartamentele cu 1 dormitor au cca 40 mp, chicineta utilata, pat dublu sau 2 paturi twin, canapea extensibila, plita electrica, fierbator, vedere la munte, toaster, incalzire, frigider, balcon, masa de calcat si masina de calcat, Tv prin satelit, DVD, radio, usa intermediara, CD player, acces la internet wireless, parchet, baie cu dus si uscator de par


Apartamentele cu 2 dormitoare au cca 70 mp si aceleasi facilitati ca apartamentele cu 1 dormitor.


Vilele au cca 80 mp, 2 paturi single si un pat dublu, canapea extensibila, chicineta utilata, cuptor cu microunde, fierbator, expresor de cafea, vedere la munte, toaster, plita electrica, incalzire, aspirator, balcon, frigider, Tv prin satelit, masa si masina de calcat, DVD, radio, usa intermediara, CD player, acces la internet wireless, parchet, baie cu dus si uscator de par.


GRATUIT: sauna, piscine interioara,internet, transport pana la /de la skilift.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.