Cere oferta Cere oferte
Vacante

FINLANDIA

4 stele

   Pamporovo, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere FINLANDIA, Pamporovo, Bulgaria

FINLANDIA HOTEL 4* Locatie: Inconjurat de paduri de pini, elegantul hotel Finlandia este situat la aproximativ 1.5 km de centrul statiunii si despre 800 m de la teleschiuri. Cazare: Ultima renovare in 2006, o cladire, 5 etaje, 2 lifturi, 90 camere. 3 camere sunt adaptate pentru persoanele cu dizabilitati (la cerere si in functie de disponibilitate). Zonele publice sunt accesibile clientilor in scaun cu rotile. 40 de camere duble (2 paturi normale + 1 pat suplimentar; 3 adulti max), aprox. 32 mp - un pat dublu sau paturi separate. Patul suplimentar este un pat standard, (100 cm x 200 cm sau o canapea extensibila). 17 apartamente standard (2 paturi regulate + 2 paturi suplimentare; max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil), aprox. 42 mp - pat dublu iar patul suplimentar este o canapea extensibila; balcon; baie cu dus si cada, uscator de par si halat de baie. Toate camerele au incalzire centrala, cablu TV, telefon, mini-bar, Wi-Fi, mocheta. Cele mai multe au baie cu dus si cada, restul au o cabina de dus. uscator de par. Cele mai multe camere au balcon. Masa: demipensiune sau pensiune completa. Facilitati: Receptie cu seif de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service, Wi-Fi in zonele publice, magazin, ziare, vestiar pentru echipamentul de schi propriu (gratuit), sala de jocuri, 3 sali de conferinte (capacitate pana la 180, 30 si 20 de locuri), lobby bar, restaurant principal clasic, restaurant barbeque in stil traditional. Copii: patuturi pentru copii (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, camera de joaca pentru copii ( nesupravegheata), babysitting (contra, la cerere), jocuri electronice (contra cost). Gratuit: vestiar pentru echipament de schi propriu, transfer cu shuttle – ul pana la statia teleschiului (08: 45-16:30, la fiecare cca 40 de minute), acces gratuit la piscina interioara (dimensiuni 10 m x 5 m, adancime 110-160 cm) si fitness. Contra cost: tenis de masa, mini-fotbal, biliard, masaj, jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca. Animale de companie: permise doar cu confirmarea in prealabil a hotelului si este contra cost. Parcare: in aer liber - gratuita pentru oaspetii hotelului. Site-ul hotelului: www.hotelfinlandia.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.