Cere oferta Cere oferte
Vacante

Eagles Nest Aparthotel

   Bansko, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Eagles Nest Aparthotel, Bansko, Bulgaria

Localizare: Hotelul Eagles Nest este situat in partea de sud a statiunii Bansko, in apropierea telecabinei si la 15 minute de mers pe jos fata de centrul statiunii.

Facilitati hotel: 15 apartamente cu un dormitor, 20 apartamente cu doua dormitoare, lift, centru de tratament aaa sauna, baie cu aburi, fitness, jacuzzi, masaj; restaurant cu specific sarbesc cu 60 de locuri, lobby bar, garderoba pr echipamentele de ski.

Facilitati camere: Apartamentele cu un dormitor sunt foramte dintr-un living cu o canapea extensibila in1 dormitor, baie cu cada sau dus si uscator de par, terasa.
Apartamentele cu doua dormitoare au un dormitor, o camera cu doua paturi, un living-room cu canapea extensibila, una sau doua bai cu cada sau dus si uscator de par.
Toate apartamentele au mini bar, TV, DVD, incalzire centrala.

GRATUIT
: acces la SPA : sauna, baie de aburi, fitness, transport pana la /de la gondola conform unui anumit orar.
.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.