Cere oferta Cere oferte
Vacante

EVELINA PALACE

4 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EVELINA PALACE, Bansko, Bulgaria


Localizare: situat pe drumul principal care duce spre teleski, aproape de hotel Bansko si taverna Molerite, la doar 100 m de centrul statiunii, hotelul a fost construit in 2005 si renovat in 2011
Servicii: restaurant de 90 locuri, centru SPA, piscine interioara, sala de fitness, sauna, masaj, solar, baie turceasca, loc de joaca pentru copii.
GRATUIT: accesul la piscina, fitness, sauna, wireless.


Facilitati camera: hotelul ofera 42 camere DBL, 3 studiouri, 2 apartamente, fiecare dotate cu TV, telefon, minibar, uscator de par, terasa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.