Cere oferta Cere oferte
Vacante

Cornelia Apartment Complex

3 stele

   Razlog

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Cornelia Apartment Complex, Razlog, Bulgaria

LOCALIZARE
Cornelia Apartment Complex Razlog este situat la 200 de metri de terenul de golf Ian Woosnam din Razlog si la 10 minute cu masina de Bansko. Centrul orasului Razlog este situat la aproximativ 3 km de complex.

FACILITATI HOTEL
Oaspetii se pot bucura de o serie de facilitati precum: wellness center, baie de aburi, sauna si salon de masaj. Piscina interioar este umplut cu apa minerala. Pe perioada sezonului de iarna, turistilor li se asigura transferul gratuit zilnic la/de la telegondola.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.