Vacante

BELVEDERE HOLIDAY CLUB

4 stele

   Bansko, Bulgaria Vezi pe harta

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BELVEDERE HOLIDAY CLUB, Bansko, Bulgaria

Localizare: Hotelul Belvedere este localizat intr-o zona linistita, nu departe de centrul vechi al orasului, la 250 m de skilift.

Hotelul ofera: camere duble, triple si apartamente, toate cu dus si WC, TV-satelit, balcon si vedere catre munte sau catre oras. De asemena, are un restaurant cu specific traditional bulgaresc si bucatarie europeana, lobby bar, sauna si si o mica sala de fitness.


Gratuit: acces la piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, depozit ski pt echipamentul propriu, transport catre skilift, acces internet, parcare.


Info: patul suplimentar in apartamente consta intr-o canapea extensibila pentru 2 copii sau 1 adult.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie BELVEDERE HOLIDAY CLUB, Bansko, Bulgaria