Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aspen Resort - Golf, SPA - Ski Apart

3 stele

   Bansko, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aspen Resort - Golf, SPA - Ski Apart, Bansko, Bulgaria

Localizarea: Resortul este la 11 km de Bansko, 160 km de aeroportul din Sofia, 150 km de Plovdiv.Cazarea: 142 de camere, 60 dintre ele sunt apartamente cu 1 dormitor, 10 apartamente cu 2 dormitoare si 72 de studio-uri., un numar de 304 paturi normale si 212 paturi suplimentare, toate luxos mobilate, dotate cu aer conditionat si bucatarie, telefon si acces la internet.


Apartament cu 1 dormitor: bucatarie complet utilata, masina de spalat, scaune si tacamuri, vestibul, living dotat cu sofa si Tv satelit, baie echipata, domritor cu pat matrimonial, terasa cu masa si scaune.


Apartament cu 2 dormitoare: bucatarie complet utilata,masina de spalat, scaune si tacamuri, vestibul, living dotat cu sofa si Tv satelit, baie echipata + 2 toalete separate, 2 dormitoare ( unul din ele cu 2 paturi separate si celalalt cu pat matrimonial ), terasa cu masa si scaune.


Studio: chicinegta complet utilata, masian de spalat, masa si caune pt servit masa, tacamuri, living cu sofa si Tv prin satelit, baie si dormitor cu pat matrimonial, terasa cu masa si scaune.


Facilitati complex: restaurant cu gradina, bar, piscina interioara si exterioara, jacuzii, saune ( finlandeza, sauna, baie de aburi si zona de relaxare ), masaj, solar, sala de gimanstica, tratamente spa, receptie 24 ore, internet wireless, spalatori si curatatorie, parcare acoperita, shuttle bus catre Bansko si skilift , centru de afaceri, loc de joaca pt copii.


ATENTIE : toate unitatile de cazare sunt in ASPEN GOLF! Nu toate corpurile hotelurilor au conexiune interioara catre piscina si restaurant.


GRATUIT: accesul la piscina interioara, sauna, fitness, transfer catre /de la telegondola ( in functie de orarul de functionare )


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.