Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apart Hotel Orbilux

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apart Hotel Orbilux, Bansko, Bulgaria


Localizare: la 600 m distanta de gondola, langa hotel Lion si Perun.


Facilitati camere: hotelul dispune de camere duble, studio-uri cu 2 paturi normale si un pat suplimentar si chicineta, apartamente cu 1 dormitor cu 2 paturi normale si sofa extensibila pentru pana la 2 persoane si chicineta, apartamente cu 2 dormitoare cu 4 paturi normale, sofa extensibila pentru 2 persoane si chicineta si sunt doate cu TV satelit, telefon, baie cu dus, minibar.


Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, seif, centru SPA, sauna, piscina interioara, sauna, bar la piscina, masaj, internet, parcare, schimb valutar.


GRATUIT: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, sala de fitness, transfer catre gondola, depozit pentru echipamentul de ski.


Observatii : camerele duble au capacitatea de 2 adulti / 2 adulti + infant si nu au chicineta; Studiou-urile au chicineta, 2 paturi normale si un pat suplimentar, Apartamentele cu 1 dormitor : 2 paturi normale + 1 pat suplimentar pt 2 persoane, living room si chicineta, potrivite 2 + 2 / 3 persoane. Apartamentele cu 2 dormitoare au living, 4 paturi normale si chicineta, potrivite pentru 4 +2 sau 5 adulti. Alte combinatii pot fi confirmate on request in functie de disponbilitate.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.