Vacante

APART HOTEL LUCKY BANSKO

5 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere APART HOTEL LUCKY BANSKO, Bansko, Bulgaria

Localizare: Complexul de apartamente Lucky din statiunea este localizat la intrarea in statiune, la baza mintilor Pirin.Cazare: studiouri lux(maxim 2+1 persoane); apartamente lux(maxim 2+2 persoane); apartamente deluxe(maxim 2+2 persoane);si apartamente executive(maxim 2+2 persoane). Toate camerele sunt mobilate luxos, dispun de baie, telefon, frigider, minibar, TV cablu, chicinete, sistem sunet si internet wireless. Apartamentele executive dispun si de balcon si semineu.


Servicii: restaurant cu 90 locuri si seri tematice, lobby bar cu 30 locuri, sala de conferinta cu pana la 100 locuri, piano bar, piscina, centru SPA, Internet wireless, lifturi, spalatorie, izolare fonica, room service, servicii de baby-sitting, servicii de birou(fax, copiator, telefon, imprimanta, etc.), tranport gratuit la telegondola, garderoba pentru ski, parcare subterana si supraterana, jocuri electronice, magazin alimentar.


Observatii: patul suplimentar in apartament deluxe si executive este o canapea extensibila si in cazul cazarii a 2 + 2 cele 2 persoane suplimentare vor dormi impreuna. 2 + 2 si 3 + 1 se va confirma doar in apartament daca turistii sunt din aceeasi familie.
Gratuit: accesul la internet wireless, centrul SPA : piscina interioara incalzita la 33 grade Celsius, hidro-masaj, sauna, baie de aburi, jacuzzi, sala de fitness cu echipamnet Tehno Gym, loc de joaca pt copii (3 -6 ani), babysitting (intre orele 8 -10), transport pana la prima statie a gondolei.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.