Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Hotelul PARC, amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor sejururi si clipe de neuitat.
Descriere facilitati:
Tratament: Foarte complexa, baza de tratament a Hotelului Parc***, ofera o serie de proceduri balneare la preturi fara concurenta. Proceduri: - unde scurte - curenti diadinamici - ionizare - curent trabert - electrostimulare - electrospastic - curent interferential - terapie cu laser, ultrasunete - magnetodiaflux - bai galvanice, cu bule - parafina - aerosol - kinetoterapie Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul Parc, categoria I: micul dejun in sistem bufet suedez/ meniu fix sau a la carte, dejun si cina in sistem meniu a la carte.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): Pana la 4 ani au gratuitate.

Facilitati

Restaurant
Room TV
Bathroom
Private bathroom
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness Centre
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Laundry
Rent a bike service
Indoor Swimming Pool
Bar
Safety Deposit Box at reception
Room service
Health treatments facilities

Locatie