Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PERLA

4 stele

   Slanic Moldova, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PERLA, Slanic Moldova, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Perla este alegerea perfecta pentru cei ce doresc atat un sejur de relaxare cat si wellness sau de tratament.
La acest hotel gasim sejururi cu demipensiune (bufet), check in in orice zi, minim 2 nopti.

Oferte tratament 2023 3, 5, 7, 10 nopti, check in in orice zi (serviciile de tratament din ofertele de tratament sunt doar pentru adulti). Este recomandat ca pacientii sa aduca un istoric medical daca dispun. Tratamentul se efectueaza de luni pana sambata.

Oferte de tratament pentru anul 2024 5, 8, 10 nopti check-in in orice zi. Tratamentul se efectueaza de luni pana duminica. Serviciile de tratament din ofertele de tratament sunt doar pentru adulti.

Demipensiune: Intrare cu cina (interval servire 18:30 - 21:30), iesire cu mic dejun (interval servire 07:30 - 10:30).

NOU: In decembrie 2022 s-a deschis Revive Wellness SPA by Perla, avand o echipa formata din 2 maseuze originare din Indonezia - Yuni si Sri; un maseur orb specializat in drenaj limfatic manual - Cristi si coordonatorul bazei de wellness - Gabor Lutch, fost maseur al echipei nationale de fotbal a UAE.

FACILITATI UNITATE
Centru de relaxare si agreement cu piscina interioara 20/15 metri cu zona de sezlonguri, jacuzzi, sauna umeda si sauna uscata, fitness, doua saloane de masaj.
Sala de jocuri (biliard, tenis de masa, darts, air hockey, table, sah).
Utilata cu aparatura de ultima generatie, imbinand armonios intr-un concept unitar si modern cele doua cerinte esentiale - sanatatea si relaxarea, baza de tratament Hotel Perla Slanic Moldova acopera ramuri esentiale: fizioterapie (drenaj limfatic, terapia sis, terapia shockwave, magnetoterapia, impachetari cu parafina, terapie cu ultrasunete, terapie cu laser, terapie cu aerosoli folosind apa de izvor, bai galvanice, terapie cu unde scurte, electroterapie, spirometrie, terapie cu ventuze), recuperare medicala (kinetoterapie, terapie Tecar, hidrokinetoterapie), haloterapie (terapie cu sare - salina interioara, bazin cu apa sarata), crenoterapie (terapia cu ape).
Descoperite in 1801, apele sunt testate chimic pentru prima data in 1852, iar in 1877 apar primele instalatii de captare a acestora in scop terapeutic.
Tratamentul pe baza curei interne acopera o plaja larga de afectiuni precum:
Boli hepatobiliare (colicistita cronica cu sau fara calculi, dischinezie biliara, stari postoperatorii in boli ale ficatului)
Tulburari digestive (gastrite cronice, ulcere gastrice si duodenale - la un interval de cel putin 3 ani de faza dureroasa, colite cronice atipice, colon inflamabil, constipatie cronica, afectiuni stomacale post chirurgicale)
Boli ale rinichiului si cailor urinare
Afectiuni respiratorii (astm, rinita alergica, traheobronsita cronica, rinosinuzita cronica) - boli metabolice si nutritionale (obezitate, diabet mellitus - forme usoare si intermediare)
Situate in zona Izvoare a statiunii Slanic Moldova, izvoarele de ape minerale medicinale sunt grupate in pavilioane de cate 3 sau amenajate individual.

DESCRIERE CAMERE
Hotelul dispune de 77 de camere confortabile din care:
60 de camere standard cu balcon si fara balcon
6 junior suite cu si fara balcon, cu canapea extensibila
7 apartamente cu si fara balcon, cu canapea extensibila
2 camere pentru persoane cu dizabilitati
2 apartamente prezidentiale personalizate: apartamentul Racovita si apartamentul Spiridon

POLITICI:
CHECK-IN cazare: ora 16:00; CHECK-OUT CAZARE: ora 12:00

Animalele de companie nu sunt acceptate

SERVICII DE MASA
Restaurantul Tirolez cu o capacitate de 85 de locuri
Restaurantul International cu o capacitate de 250 de locuri
Lobby bar cu o capacitate de 20 de locuri

FACILITATI EVENIMENTE
Doua sali de conferinta:
Sala Mihai Eminescu cu o capacitate de 100 de locuri
Sala George Enescu cu o capacitate de 80 de locuri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL PERLA, Slanic Moldova, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL PERLA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL PERLA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL PERLA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL PERLA?

Check-in se face de la ora 16:00, check-out se face pana la ora 12:00.

HOTEL PERLA este potrivita pentru copii?

Hotel Perla Slanic Moldova este un hotel axat in special pe sejururi cu tratament, acestea fiind exclusiv pentru adulti. Copiii sunt bineveniti, insa nu sunt facilitati speciale pentru acestia.

HOTEL PERLA accepta animale de companie?

La Hotel Perla Slanic Moldova nu este permis accesul cu animale de companie. ;

Care sunt principalele facilitati la HOTEL PERLA?

Hotelul dispune de centru de relaxare si agrement cu piscina interioara, sezlonguri, jacuzzi, sauna umeda si sauna uscata, fitness, doua saloane de masaj, sala de jocuri (biliard, tenis de masa, darts, air hockey, table, sah). De asemenea, hotelul pune la dispozitia oaspetilor 60 de camere standard cu balcon si fara balcon, 6 junior suites, 9 apartamente si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL PERLA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Hotel Perla Slanic Moldova, insa poti achizitiona sejururi in regim de demipensiune (mic dejun, cina). Hotelul dispune de un restaurant tirolez cu 85 de locuri, un restaurant international cu 250 de locuri si un lobby bar cu 20 de locuri.

Exista parcare privata la HOTEL PERLA?

Hotel Perla Slanic Moldova dispune de parcare proprie, gratuita - in limita locurilor disponibile. ;

Locatie HOTEL PERLA, Slanic Moldova, Romania