Vacante

HOTEL MARIA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MARIA, Botosani, Romania

Dincolo de functionalitatea non-stop, Complexul Hotelier MARIA vine in intampinarea unor manifestari stiintifice, artistice, politice, medicale, gazduite de municipiul sau judetul Botosani, oferind un cadru optim din punct de vedere ambiental.

Si, ca o nota onoranta, demne de respect sunt serviabilitatea, profesionalismul personalului hotelier, mereu in slujba clientului, mereu la datorie, gata in orice moment, sa se adreseze cu: BINE ATI VENIT!

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - cablu, minibar, seif - in camerele de 4*, baie cu cada - si dus, internet - wireless, uscator de par, telefon, birou de lucru.
Numar total camere: 56
Duble: 52 - din care 30 camere 3* si 22 camere 4*.
Apartamente: 4 - din care 3 apartamente de 3* si 1 apartament de 4*.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare publica, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, bar, camera pt bagaje, gradina de vara.
Servicii: room service, xerox / imprimanta, spalatorie / calcatorie, transfer la aeroport, trezirea clientilor la cerere.

Locatie:
Complexul Hotelier MARIA este situat in centrul municipiului Botosani. Zona de pietonal reprezinta un avantaj pentru clientii hotelului, hotelul fiind la o scurta distanta de mers pe jos de centrul comercial, cultural, financiar, politic si juridic din Botosani.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu.

Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti):
- un copil cu varsta pana la 7 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar
- un copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani si care nu solicita pat suplimentar achita 28 lei/zi, sau cu pat suplimentar 56 lei/zi.
Apartamentele *** sunt destinate pentru maxim 2 adulti si 2 copii. Tariful de cazare pentru apartamente includ micul dejun pentru 2 adulti. Pentru a treia persoana cazata in apartament se achita 61.6 lei/pers./zi si beneficiaza de mic dejun inclus.
Apartamentul **** este destinat pentru maxim 2 adulti si 1 copil. Tariful de cazare pentru apartament include micul dejun pentru 2 persoane iar cea de-a treia persoana achita 61.6 lei/pers./zi si are micul dejun inclus.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - Echipamente disponibile in sala de conferinte: acces internet, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, hartie, markere, sonorizare, microfoane mobile, laptop, PC, imprimanta, copiator, fax.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Air conditioning
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Garden
Massage
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Luggage storage
Airport transfer
Room service
Meeting/Banquet facilities

Locatie HOTEL MARIA, Botosani, Romania