Cere oferta Cere oferte
Vacante

L'Eterlou & Le Tremplin

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere L'Eterlou & Le Tremplin, Meribel, Franta

Localizare: Hotelul este situat in centrul localitatii.


Dotari camere: uscator de par, halate de baie, telefon, TV.Sat, acces internet wireless, minibar, seif, balcon si grup sanitar.


Dotari hotel: bar, lift, terasa, parcare, garaj subteran si restaurant a-la-carte, piscina cu terasa, jacuzzi, baie cu aburi, sauna, centru fitness, centru Wellness si biliard.


Instalatiile de transport pe cablu se afla la 100 m distanta, iar centrul de inchiriere echipament ski este situat chiar langa hotel.


Taxa de statiune se achita la fata locului.Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.