Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

PENSIUNEA DOINA

3 stele

   Str Ugău Nr 75, Sighetu Marmatiei Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA DOINA, Sighetu Marmatiei, Romania

Pensiunea este localizată în mijlocul naturii, încadrată de râul Şugău. Pensiunea este la aprox. 3 km distanţă din comuna Vadu Izei, de la şoseaua naţională DN 18.

Pensiunea DOINA este acea fărâmă de Maramureş pe care o mai poţi descoperi nu în poveştile locului ci într-o zonă ce-şi conservă tradiţiile prin efortul localnicilor ce practică din plăcere turismul rural, fără să-şi permită „inovaţii” moderniste.

Politici:
Fumatul este permis doar in locuri special amenajate!

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): 0-5 ani beneficiaza de gratuitatate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Children playground
Conference room
Free wireless internet

Locatie PENSIUNEA DOINA, Sighetu Marmatiei, Romania