Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL GABRIELA

3 stele

   Viseu De Sus, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL GABRIELA, Viseu De Sus, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Gabriela este situat in Maramuresul Istoric, pe DN18, in orasul Viseu de Sus.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Ospitalitatea specifica locului, bucataria bogata si diversificata, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la Hotel GABRIELA.Confortul si dotarea unui hotel de clasa, dar in acelasi timp intimitatea, caldura si eleganta locuintei proprii, satisfac si cele mai drastice exigente.


DESCRIERE CAMERE
Camera single tip A
Suprafata camera: 12 m.
Facilitati camera: un pat cu dimensiunea de 90x200cm, balcon, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon.


Camera dubla twin tip A
Suprafata camera: 24 m
Facilitati camera: doua paturi separate, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou, balcon/terasa.


Camera dubla matrimoniala tip A
Suprafata camera: 25 m
Facilitati camera: pat matrimonial, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.


Camera dubla matrimoniala cu canapea tip A
Suprafata camera: 20 m
Facilitati camera: pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou, balcon/terasa.


Camera dubla twin tip B
Suprafata camera: 26 m
Facilitati camera: doua paturi separate, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.


Camera dubla matrimoniala tip B
Suprafata camera: 25 m
Facilitati camera: pat matrimonial, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.


Camera dubla matrimoniala cu canapea tip B
Suprafata camera: 25 m
Facilitati camera: pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, telefon, birou.

Restaurant - 150 locuri, cu bar si terasa, sala de evenimente Gabriela Ballroom cu 200 de locuri, sala de evenimente Select 1 cu 450 de locuri, sala de evenimente Select 2 cu 600 de locuri.
Servicii: desteptare la ora dorita (gratuit), room service (gratuit).


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, cu bucatarie traditionala si internationala.


FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 80 de locuri in aranjament teatru, dotata cu cu flipchart, ecran de proiectie, retroproiector, videoproiector, DVD, sistem de sonorizare, acces internet. In plus beneficiati de servicii de secretariat: fax, copiator.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL GABRIELA, Viseu De Sus, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL GABRIELA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL GABRIELA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL GABRIELA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL GABRIELA?

La Hotel Gabriela din Viseu de Sus, check-in-ul se face de la ora 15:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 11:00.

HOTEL GABRIELA este potrivit pentru copii?

Desigur, copiii au loc de joaca amenajat.

HOTEL GABRIELA accepta animale de companie?

Nu, politica hotelului nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL GABRIELA?

Piscina, jacuzzi, baie turceasca, fitness.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL GABRIELA?

Nu exista optiunea de all inclusive la hotel Gabriela din Viseu de Sus, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la HOTEL GABRIELA?

Da, exista parcarea privata, la Hotel Gabriela.

Locatie HOTEL GABRIELA, Viseu De Sus, Romania