Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA

Destinații în România
 | 
Vacanțe în România pentru familii cu copii
 | 
Idei de cazare în România
 | 
Maramureș

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA, Baia Sprie, Romania

INFORMATII GENERALEComplex Turistic Suior 3 este situat in judetul Maramures, la 18 km de Baia Mare. Accesul spre complex se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei. Locatia este semnalizata cu indicatoare la intersectia dintre DN 18 si soseaua secundara care duce la complex.



DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complex Turistic Suior Baza: IZA, MARA, IGNIS, cele 3 minihoteluri din Suior Baza au o capacitate de 99 locuri de cazare in camere cu un pat, cu doua paturi si in apartamente. Sunt in total 53 de camere in toate cele trei corpuri avand urmatoarea dispunerede : 7 camere cu un pat, 24 camere cu doua paturi (twin), 14 camere cu pat matrimonial, 8 apartamente.
Centrul SPA, aflat in imediata apropiere a complexului, vine cu o gama variata de servicii pentru destindere si relaxare. In acelasi loc, doar la etaje diferite, beneficiati de: sauna, jacuzzi, solar, masaj, sala de fitness, biliard, tenis de masa, darts. Toate aceste servicii vin in intampinarea Dumneavoastra pentru a va face sejurul cat mai destins si reconfortant.



DESCRIERE CAMERE
Decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde si albastru, fiecare culoare dandu-i camerei personalitate si farmec propriu. Dotarile sunt la nivelul de 3 stele, adica acestea au:mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, internet prin sistem wireless, baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator.


SERVICII DE MASA
Restaurantul din Suior Baza, gandit si decorat intr-un stil modern si elegant, are o capacitate de peste 120 locuri. Aici puteti servi atat preparate traditionale, specifice bucatariei maramuresene, cat si preparate culinare specifice bucatariei nationale si internationale, toate acestea intr-o ambianta calda si prietenoasa, cu o servire prompta si profesionista. Terasa de la Suior Baza poate gazdui peste 40 de persoane. Ea se afla in imediata apropiere a restaurantului, fiind de fapt o prelungire a acestuia.De la inaltimea la care este construita ai posibilitatea, ca in timp ce servesti masa sau doar savurezi o cafea, sa fii acompaniat de o priveliste incantatoare si sa te bucuri de frumusetea unei naturi deosebit de generoasa cu aceste locuri.


Braseria, aflata la baza partiei, are peste 60 de locuri si poate fi considerata ca fiind cel de-al doilea restaurant al complexului. Aici clientii pot servi, atat vara cat si iarna, gustari calde si reci, felurite tipuri de desert, cafea, vin fiert, etc. totul intr-un ambient placut si intr-o atmosfera relaxanta.

Complex Turistic Suior dispune de terenuri de sport ce stau la dispozitia turistilor pe toata durata sederii. Se pot practica sporturi de echipa precum: fotbal, handbal, volei, baschet, dar si sporturi individuale precum tenisul de camp, atat pe terenul de zgura cat si pe cel de bitum. In cadrul Complex Turist Suior exista un loc special pentru copii cu personal specializat pentru supraveghere si animare - Parculetul Copiilor. Copiii beneficiaza, printre altele, de leagane si de un joc gonflabil cu lungimea de 21 m si latimea de 5 m compus din: zid de ascensiune si multiple obstacole.
Complex Turist Suior se remarca indeosebi prin facilitatile oferite iubitorilor sporturilor de iarna.

POLITICI
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA, Baia Sprie, Romania

Pot achizitiona sejurul la COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA?

La Complex Turistic Suior - Suior Baza din Baia Sprie, check-in-ul se face in intervalul 13.00-21.00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA este potrivita pentru copii?

Da, exista loc de joaca pentru copii.

COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA accepta animale de companie?

Nu, politica complexului Turistic Suior - Suior Baza nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA?

Centrul SPA, aflat in imediata apropiere a complexului, vine cu o gama variata de servicii pentru destindere si relaxare. In acelasi loc, doar la etaje diferite, beneficiati de: sauna, jacuzzi, solar, masaj, sala de fitness, biliard, tenis de masa, darts.

Exista optiunea de all inclusive la COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA?

Nu exista optiunea de all inclusive la Complex Turistic Suior - Suior Baza din Baia Sprie, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa.

Exista parcare privata la COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA?

Complex Turistic Suior - Suior Baza pune la dispozitia turistilor o parcare gratuita.

Locatie COMPLEX TURISTIC SUIOR - SUIOR BAZA, Baia Sprie, Romania