Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PICCADILLY

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PICCADILLY, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotel Piccadilly de 3 stele este amplasat in centrul statiunii Mamaia, la doar 150 de metri distanta de malul Marii Negre. Aici vei gasi o adevarata oaza de relaxare verde, cu gazon scurt, copaci atent tunsi, bancute si alei pietruite.


FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant (cu capacitate de 240 de persoane in interior si 100 de persoane pe terasa), terasa cu vedere spre lac, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, internet wireless, spatiu de joaca pentru copii amenajat in gradina de 5000 m2 (leagane, tobogan, carusel).

Servicii suplimentare oferite turistilor - fara plata:
- informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii;
- trezirea clientilor la ora solicitata;
- pastrarea obiectelor de valoare in seif;
- transmiterea de mesaje;
- predarea si expedierea corespondentei clientilor; expedierea prin retur la domiciliu a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor;
- acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente;
- comenzi pentru taximetre;
- oferirea de material de propaganda si informare turistica.


Servicii suplimentare oferite turistilor - cu plata:
- convorbiri telefonice si fax;
- inchiriere sala de conferinte;
- multiplicari de documente;
- organizare de banchete, receptii, mese oficiale.


DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 172
Camere duble:155
Apartamente: 17
Dotari camere:
Camerele duble: TV LED, instalatie climatizare, racitor, seif, internet wireless, balcon, baie cu dus, cartele magnetice de acces, ferestre termopan prevazute cu plasa anti- insecte;
Apartamentele sunt formate din living cu chicineta si o canapea extensibila si dormitor matrimonial; au aceleasi dotari ca si camerele duble.

Pentru camerele cu vedere la lac se va achita la receptie un supliment de 25 Lei/ noapte/ camera, in functie de disponibilul din momentul cazarii.


LOCALIZARE
Hotelul este situat pe malul lacului Siutghiol, intr-o oaza de verdeata, fiind aproape de majoritatea atractiilor turistice din statiunea Mamaia. Pe o raza de 250 de metri se afla zona Cazino cu terase, restaurante, cluburi, magazine, piateta, bancomat, telegondola, farmacie si terasa cu muzica live.


POLITICI
Toti oaspetii au obligatia la check-in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identitate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legitimeze. Nu este suficient un act de identitate pentru o camera dubla. Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte de identate.
Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se face in spatiile amanejata in fata hotelului, in limita disponibilitatii. Pentru a evita blocajele oaspetii sunt rugati sa lase la receptie numarul masinii si numarul de telefon.
NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului accesul cu animale de companie.
Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele minibar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alomentelor pentru sugari si copii mici.
Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori cu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sa valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior proprietatii.
Pe durata sejurului, la mesele de tip bufet- mic dejun, nu este permisa parasirea spatiilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare.


SERVICII DE MASA
Micul dejun se acorda in sistem bufet suedez iar pranzul si cina in sistem fisa cont a la carte.


FACILITATI COPII
Camera dubla- capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii 0- 11 ani, 2 adulti + 1 copil 7- 11 ani + 1 copil 12- 17 ani sau 3 adulti.
Se asigura 1 singur pat suplimentar intr-o camera dubla.


FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte cu o capacitate de 80 de persoane, suprafata de 100 m2 si dotata cu: suport de flipchart, aer conditionat, internet wireless.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL PICCADILLY, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL PICCADILLY prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL PICCADILLY?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL PICCADILLY?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL PICCADILLY?

La Hotelul Piccadilly din Mamaia, check-in-ul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL PICCADILLY este potrivita pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Exista la locatie loc de joaca special amenajat pentru copii, cat si facilitati specifice in camera (pat suplimentar).

HOTEL PICCADILLY accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL PICCADILLY?

Lift, internet wireless de mare viteza.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL PICCADILLY?

Nu. Micul dejun se asigura in sistem bufet suedez, iar pranzul si cina in sistem fisa cont a la carte.

Exista parcare privata la HOTEL PICCADILLY?

Da. Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL PICCADILLY, Mamaia, Romania