Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL PARC

4 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL PARC, Mamaia, Romania

FACILITATI UNITATE

Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuit, internet, 15 nivele, lift, bar, terasa, terasa cu vedere panoramica la etajul 15.
Plaja noastra este perfecta pentru cei mici, cu nisip fin si intrare lina in apa!
Amplasat chiar pe plaja, hotelul nostru ofera sezlonguri gratuite in zona special amenajata pentru clientii nostri.
Plaja noastra are dimensiuni normale, de numai 300m, pana la firul apei, aceleasi dimensiuni pe care le-a avut si anii trecuti, ea nefiind prelungita prin proiectul European de marire a plajelor din anul 2021.
Cu sezlonguri si saltelute din burete, foarte comode si cu umbrele din paie, plaja noastra va asteapta pentru a va relaxa si a va bucura de zilele insorite de la malul marii.
Avand o intrare in mare foarte lina, familiile cu copii se pot relaxa in voie iar cei mici se pot juca in apa mica, bucurandu-se astfel de briza marii si de valurile linistite ale acesteia.
Beach barul va ofera bauturi alcoolice si non alcoolice, inghetata si multe alte gustari si are o zona special amenajata, cu mese si scaune unde puteti savura in liniste un cocktail rece, delicios.
Pentru ca relaxarea sa fie completa, avem amenajat pe plaja si un baldachin cu un pat de masaj, unde terapeutii nostri au conceput diverse pachete de masaj si intretinere corporala, perfecte pentru zilele de vacanta.
O vacanta la mare inseamna un timp de calitate petrecut in special la plaja, asa ca noi am amenajat si pregatit un colt de rai pentru toti clientii care ne calca pragul.
Va asteptam cu drag, la mare!

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -gratuita pentru clientii hotelului, sala fitness.

Servicii gratuite: internet wireless, acces in sala fitness, acces piscina si sezlonguri, acces plaja privata si sezlonguri in zona special amenajata pentru clientii hotelului, imprumut biciclete, patuturi copii.
La cerere va putem oferi patuturi pentru copiii cu vasta de pana la 3 ani. Acest serviciu se ofera gratuit dar trebuie anuntat hotelul cu cel putin 7 zile inainte de sosirea turistilor.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, balcon, internet, uscator de par
Numar total camere: 192
Apartamente: 13 - apartamentul este compus din living si dormitor.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in sudul statiunii, la intrarea in statiune pe drumul dinspre Constanta, la 20 m de plaja.

SERVICII DE MASA
Mesele se servesc la Restaurantul Unique by Grill House situat la parterul hotelului Parc. Micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont.
a etajul 15 gasiti Sky View Bar, unde puteti savura un cocktail unic in statiune si de unde puteti admira o priveliste minunata a statiunii Mamaia si a orasului Constanta.

FACILITATI COPII
Capacitate maxima de cazare in camera dubla 2 adulti + 1 copil 0 - 11 ani.
Capacitate maxima de cazare in apartament 4 adulti + 2 copii 0 - 5 ani.Fotoliul extensibil se ofera la cerere si se taxeaza cu 70 Lei/ zi suplimentar. Se achita la receptie, in functie de disponibilitate la check-in.






Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL PARC, Mamaia, Romania