Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL MARIE, Mamaia

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu dus, internet -wireless gratuit, mocheta, plasa insecte la geamurile de la camere, telefon, fara balcon. Număr total camere: 64 Duble: 55 - dintre care 45 camere cu pat matrimonial si 10 camere cu doua paturi. Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living si dormitor. Triple: 3 - dotate cu un pat matrimonial si un pat de o persoana. Au suprafata mai mare decat camerele duble.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -gratuita in limita disponibilitatilor- cca 15 locuri, internet -wireless gratuit , pastrare obiecte de valoare, terasa- 20 locuri, receptie cu program non stop, camera de bagaje, hotel complet renovat, parter + 3 etaje. REGULAMENT HOTEL MARIE: - Turistii preiau in momentul cazarii, inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri. - Este interzisa folosirea de aparatura de gatit sau incalzit in camerele de hotel. - Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel. - Vizitatorii trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. Vizitele sunt permise numai in intervalul orar 08.00- 23.00. - Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie. - Turistii trebuie sa respecte regulile unitatii de cazare privind animalele de companie. Animalele de companie nu sunt premise. - Este cu desavarsire interzisa tulburarea linistii in hotel. In cazul in care nu se respecta oricare din regulile de mai sus, prestatorul are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate catre client, fara a fi angajat in plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja si 50 m de Lacul Siutghiol. Plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Facilitati copii:
Camera dubla: (in camera cu 2 adulti): - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, in pat cu parintii. In camerele duble nu este posibila introducerea unui pat suplimentar. Camera tripla: (in camera cu 2 adulti): - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 9.99 ani, primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, in pat cu parintii, al doilea copil achita 70% din tariful unui adult si beneficiaza de cazare in pat existent (pat de 1 persoana); - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 9.99 achita 70% din tariful unui adult si beneficiaza de cazare in pat existent (pat de 1 persoana); - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 10- 17.99 achita 70% din tariful unui adult si beneficiaza de cazare in pat existent (pat de 1 persoana); - al treilea adult achita 70% din tariful unui adult si beneficiaza de cazare in pat existent (pat de 1 persoana). Capacitate maxima camere duble : 2 adulti si 2 copii 0- 9.99 ani; Capacitate minima camere triple: 2 adulti si 1 copil 0- 9.99 ani; Capacitate maxima camere triple: 2 adulti si 2 copii 0- 9.99 ani sau 3 adulti.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL MARIE, Mamaia

Terrace
Room TV
Private bathroom
Free Wireless Internet
Airconditioning
Free Parking
24-Hour Front Desk
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Luggage Storage

Locatie HOTEL MARIE, Mamaia