Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL LIDO, Mamaia

Descriere camere:
Număr total camere: 129 Duble: 106 Apartamente: 4 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor. Familiale: 8 - pat matrimonial si doua paturi suprapuse pentru copii. Garsoniere: 11 - garsoniera dispune de pat matrimonial si canapea extensibila. Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada, balcon, telefon, pardoseala cu gresie.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita disponibilitatilor, internet -wireless gratuit in receptie, hotelul are 5 nivele, lift, bar de zi. Servicii: Incluse in tarif: pastrarea obiectelor de valoare, acordarea de prim ajutor, servicii postale, informatii turistice, comenzi taxi, trezirea turistilor; Contra cost: servicii telefonice, inchiriere jocuri.
Locatie:
Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar; - al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 40% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; - un copil cu varsta peste 12 ani achita 40% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat; - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; - al treilea adult in camera dubla achita 40% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. In camera dubla familly, garsoniera si apartament, 2 copii pana in 18 ani, insotiti de 2 adulti, au gratuitate la cazare. In garsoniera al treilea adult are gratuitate la cazare. In apartament al treilea si al patrulea adult au gratuitate la cazare.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 50-100 locuri.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL LIDO, Mamaia

Restaurant
Room TV
Private bathroom
Free Wireless Internet
Airconditioning
Free Parking
Reception desk
Elevator
Bar
Minibar

Locatie HOTEL LIDO, Mamaia