Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL HAWAII, Mamaia

Restaurant
Room TV
Private bathroom
Hairdryer
Airconditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
Free Parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Minibar
Safety Deposit Box at reception

Descriere HOTEL HAWAII, Mamaia

Hotelul Hawaii ofera un confort deosebit prin dotarile moderne si atmosfera familiala creata de personalul bine instruit precum si de facilitatile oferite.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minifrigider, baie cu dus, balcon, internet -wireless, uscator de par. Toate spatiile de cazare au vedere frontala la mare si sunt prevazute cu sistem de acces control, pe baza de cartele magnetice. Număr total camere: 30 Duble: 5 Apartamente: 25 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -Fabaria, parcare proprie -cu bariera, acces gratuit in limita disponibilitatilor.
Locatie:
Hotelul este situat in zona de nord a statiunii, pe faleza. Plaja:nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Fabaria, micul dejun in sistem bufet sudez, pranzul si cina in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Pranz = 70.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 70.00 Lei/ zi / persoana. Pentru mesele de pranz si cina, copiii cu varsta intre 0-9 ani neimpliniti achita 50% din valoarea mesei de adult.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): - 1 copil intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar. - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3-9 ani neimpliniti va achita contravaloarea unui pat suplimentar cu mic dejun, in suma de 172.50 lei/zi/copil. - 2 copii cu varsta intre 3-9 ani neimpliniti vor achita 195.50 lei/ zi / 2 copii, cu mic dejun inclus si 1 pat suplimentar asigurat. - Copiii cu varsta peste 9 ani sunt considerati adulti. (in apartament cu 2 adulti): - 2 copii intre 0-3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar. - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3-9 ani neimpliniti va achita contravaloarea a 50% din micul dejun, in suma de 29 lei/zi/copil. - 2 copii cu varsta intre 3-9 ani neimpliniti vor achita fiecare 29 lei/ zi / copil, reprezentand 50% din valoarea micului dejun. In apartament se pot caza maxim 4 persoane adulte, a 3-a si a 4-a persoana vor achita 172.50 lei/zi/adult cu mic dejun asigurat. (in camera dubla cu 1 adult): -1 adult si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani neimpliniti achita camera dubla in regim single. -1 adult si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 3-9 ani neimpliniti, achita camera dubla in regim single iar copilul achita 50% din micul dejun.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie HOTEL HAWAII, Mamaia