Cere oferta Cere oferte
Vacante

Oferte cazare Mamaia Romania

Statiune turistica de interes national

Vezi mai multe detalii
Sorteaza dupa

Filtreaza dupa

Destinatie


Cauta hotel


Stele


Categorii


Filtreaza dupa

Vezi filtrele Harta

85 hoteluri gasite



Oferte cazare Mamaia Romania

Mamaia, destinatia perfecta pentru o vacanta pe litoralul romanesc. Cu o capacitate de peste 20 000 de locuri de cazare, situata in zona care separa Lacul Siutghiol de Marea Neagra, statiunea Mamaia a fost inaugurata in 1906, cu ocazia finalizarii lucrarilor de constructie a primului stabiliment balnear. In prezent, statiunea numara peste 60 de hoteluri. Ceea ce caracterizeaza Mamaia este plaja intinsa pe o distanta de 8 km, cu o latime de aproape 100 m, precum si faptul ca hotelurile sunt foarte aproape de plaja.

La ce hoteluri din Mamaia te poti caza?

Gama de oferte de cazare din Mamaia este diversa si cuprinde pachete de cazare la hoteluri potrivite pentru toate gusturile si buzunarele. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi hotelul care iti face cu ochiul de pe site, sa selectezi perioada in care iti doresti sa pleci in vacanta in Mamaia si sa alegi pachetul care ti se potriveste. Unele unitati de cazare disponibile pe site ofera si pachete all inclusive sau tip demipensiune, ori cu mic-dejun inclus. Cateva hoteluri din statiune apreciate constant de turisti sunt: Hotel Lido Mamaia, Hotel Bavaria Blu Mamaia, Hotel Modern Mamaia, Hotel Tomis Mamaia pe care te invitam sa le descoperi pe site.

De ce facilitati poti beneficia la unitatile de cazare din Mamaia?

De la servicii de tip all-inclusive, la activitati tematice pentru copii, acces permis cu animale de companie de talie mica, piscina si alte surprize, pe toate le gasesti notate in descrierea hotelului ales. Facilitatile difera in functie de locatie si perioada, insa cu siguranta ating cele mai inalte standarde de calitate ca tu sa te relaxezi pe deplin in vacanta. Pentru inspiratie, vezi si ofertele unitatilor precum Hotel Savoy Mamaia, Phoenicia Mamaia sau Hotel Majestic Mamaia, unde profesionalismul se imbina cu bucuria unui sejur reusit la malul marii.

Descopera si celelalte statiuni de la malul Marii Negre, accesand ofertele noastre de cazare de pe litoralul romanesc sau Inscrieri Timpurii Litoral 2024 Romania, si planifica-ti urmatoarea vacanta de neuitat!

Galerie foto