Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL AURORA

2 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Litoral Marea Neagra România
 | 
Vacante de Rusalii în România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL AURORA, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Renovat complet In anul 2008, Hotelul Aurora este locul in care va puteti bucura de liniste si confort, camere moderne, mancare buna si servicii hoteliere fara cusur.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -clasificat la 3 stele, cu aer conditionat, capacitate 600 locuri, parcare publica -cu plata, 150 locuri, loc de joaca pentru copii -situat intre hotel si Restaurant AURORA, dotat cu echipamente securizate pentru ca micutii sa se distreze in siguranta, internet -wireless, pastrare obiecte de valoare, 3 lifturi moderne si silentioase, grupuri sanitatre speciale si rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati, cafe - bar amplasat in holul principal al Hotelului Aurora, va ofera o selectie de bauturi alcoolice si non-alcoolice cunoscute, cafea, specialitati calde, terasa, bar (Piscina Aurora). Piscina in aer liber -acces gratuit. Piscina pentru adulti are o adancime variabila, intre 1.10- 1.92 metri. Suprafata luciului de apa este de 250 mp. Tratarea apei se face cu sistem ultrafiltrare si cu minimul de clor cerut de Directia de Sanatate Publica. Piscina pentru copii are o suprafata de 45 mp si o adancime constanta de 0.7 m, pentru a se evita pericolul de accidentare. In plus fata de piscina pentru adulti, cea pentru copii dispune de sterilizatoare UV si sistem de tratare a apei cu Ozon.
In cadrul Piscinei Aurora turistii se pot delecta cu bauturi racoritoare si inghetata servite la barul special amenajat. Capacitatea complexului este de 150-200 de sezlonguri care, alaturi de umbrelute si masute, sunt dispuse de jur imprejurul piscinelor, incantand privirile turistilor cu un design deosebit.

Servicii:
Gratuite: pastrarea obiectelor mici de valoare in seiful aflat la receptie,
pastrarea bagajelor de calatorie (geamantane, genti de voiaj) in camera de bagaje, care nu este pazita,
internet wireless in tot complexul Aurora (inclusiv in camere),
comenzi taxi,
telefon si fax,
accesul in incinta complexului Piscina Aurora (sezlonguri si masute asigurate in limita disponibilitatilor).
Contra cost:
parcare cu plata in limita locurilor disponibile (capacitate 150 de locuri, ce apartine Primariei Municipiului Constanta),
servicii de spalatorie/curatatorie.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 339
Duble: 339
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, balcon, acces pe baza de cartela magnetica, mobilier nou, mocheta. Suprafata camerei este de cca 16mp, baia inclusa.

LOCALIZARE

Hotelul Aurora**+ din Mamaia este amplasat in sudul statiunii, la 25 de metri de plaja si cativa pasi de parcul Aqua Magic.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

POLITICI
Nu se accepta animale companie.
Accesul la serviciile incluse in pachete si serviciile conexe (in camere si la piscina) se face doar pe baza bratarilor de acces (nedetasabile, netransmisibile). Pentru inlocuirea bratarii datorita distrugerii sau pierderii se va percepe o taxa de 50 lei.


SERVICII MASA
Se acorda in restaurantul Aurora, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez (EXCEPTIE: cand numarul de turisti care servesc micul dejun este mai mic de 40) iar restul meselor in sistem a la carte sau autoservire pe baza de card valoric.

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 11 copii; 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0-11 ani+ 1 copil 12-17 ani; 3 adulti.Intr-o camera dubla se poate introduce un singur pat suplimentar.









Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL AURORA, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL AURORA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL AURORA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL AURORA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL AURORA?

La Hotel Aurora Mamaia, check-in-ul se face incepand cu ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL AURORA este potrivita pentru copii?

Da. Hotelul dispune de piscina si este situat aproape de plaja.

HOTEL AURORA accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL AURORA?

Hotelul ofera gratuit acces la piscina exterioara, sezlong-uri si masuta in limita disponibilitatilor, grup sanitar special si rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL AURORA?

Nu. Micul dejun se asigura in sistem bufet suedez, iar pranzul si cina in sistem bonuri valorice.

Exista parcare privata la HOTEL AURORA?

Hotelul nu dispune de parcare proprie. Parcarea cu o capacitate de 150 de locuri apartine Primariei Municipiului Constanta si se achita in limita locurilor disponibile. ;

Locatie HOTEL AURORA, Mamaia, Romania