Vacante

THB Sa Coma Platja Aparthotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere THB Sa Coma Platja Aparthotel, Sa Coma, Spania

Lant: THB hotelsHotelul THB Sa Coma este un hotel de 4* special creat pentru familiile cu copii, avand acces direct pe plaja Sa Coma. Hotelul ofera o gama larga de servicii si facilitate incepand cu mini club-ul si terminad cu Bali bar special destinat adultilor, devenind alegerea ideala pentru a petrece o vacanta ideala cu familia.

Localizare: Aparthotelul se afla pe plaja Sa Coma, in apropierea celebrul parc zoologic Safari Park si lacul de acumulare Sa Punta de N'Amer. Oraselul Porto Cristo de afla la 2 km distanta .
Facilitati hotel: hotelul ofera o receptie deschisa 24h/ 7, 2 piscine in aer liber pentru adulti si copii, mini club, solarium cu umbrele si sezlonguri,mini club, un bar, centru de inchiriere masini si biciclete, acces gratuit la internet, echipa de animatie.
Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitie 1547 de apartamente formate din living cu bucatarie utilata, dormitor si baie cu o suprafata de aproximativ 32 mp. Acestea sunt dotate cu terasa sau balcon, uscator de par, oglinda pentru machiaj, canapea, frigider, fierbator, bucatarie utilata, cuptor cu microunde.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.