Vacante

Plaza Santa Ponsa (ex. Plaza Beach)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Plaza Santa Ponsa (ex. Plaza Beach), Santa Ponsa, Spania

Descriere HOTEL PLAZA SANTA PONSA:
Recent renovat si oferind interioare luminoase si moderne, Plaza Santa Ponsa Boutique Hotel are o locatie buna, aproape de plaja si de zona de promenada din statiunea Santa Ponsa.

Tip masa:
Mic Dejun.

Localizare HOTEL PLAZA SANTA PONSA:
Hotelul se afla la 200 de metri de plaja si de centrul statiunii si la 30 de kilometri de Aeroportul Palma.

Dotari camere:
Hotel plaza Santa Ponsa are camerele dotate cu: aer conditionat (contra cost), TV, internet Wi-Fi, seif si minibar (contra cost), uscator de par, baie cu dus, balcon.

Facilitati HOTEL PLAZA SANTA PONSA:
Hotelul dispune de: restaurant, piscina in aer liber, sezlonguri si prosoape gratuite la piscina, teresa, internet Wi-Fi.

Web: www.hotelplazasantaponsa.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.