Cere oferta Cere oferte
Vacante

PLAYA GOLF

4 stele

   Playa De Palma, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PLAYA GOLF, Playa de Palma, Spania

Descriere HOTEL PLAYA GOLF:
Hotelul este locul ideal de petrecerea unei vacante de neuitat. In fata hotelului se intinde o plaja cu clasificarea Blue Flag, avand 6 km lungime. La parterul hotelului se afla un restaurant binecunoscut pentru mancarea foarte buna, mai exact fructe de mare si alte specialitati specifice zonei.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.


Localizare HOTEL PLAYA GOLF:
Hotelul este situat pe promenada, aproape de centrul statiunii Playa de Palma, in prima linie, vis-a-vis de plaja.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Playa Golf dispune de 220 de camere, dotate cu: terasa, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), uscator de par.

Facilitati HOTEL PLAYA GOLF:
Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant, bar, 4 piscine: exterioara, piscina incalzita acoperita, piscina pentru copii, piscina cu jacuzzi, cate un bar si cafenea care deserveste fiecare piscina, sala de fitness, sauna, baie turceasca, teren de minigolf, teren de tenis, magazin, program de animatie.


Facilitati copii:
Loc de joaca, piscina.

Web: www.hotelplayagolf.com


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.