Cere oferta Cere oferte
Vacante

JS ALCUDI-MAR

4 stele

   Playa De Muro, Spania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere JS ALCUDI-MAR, Playa de Muro, Spania

Descriere HOTEL JS ALCUDI MAR:
Hotelul reprezinta alegerea ideala pentru familiile care cauta sa petreaca o vacanta linistita si relaxanta intr-o ambianta deosebita.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL JS ALCUDI MAR:
Hotelul JS Alcudi Mar este situat in centrul parcului S'Albufera, la 100 de metri de minunata plaja cu nisip fin a statiunii Playa de Muro, la 60 km de aeroportul Palma.

Dotari camere
Hotel JS Alcudi Mar are camerele dotate cu: telefon, aer conditionat, TV satelit, seif (contra cost), minibar, terasa, baie cu uscator de par.

Facilitati HOTEL JS ALCUDI MAR:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, bar, Wi-Fi, piscina in aer liber pentru adulti si copii cu terasa pentru plaja si sezlonguri, centru SPA & Wellness, sala fitness, sala de conferinte, animatie, rent-a-car, sala de jocuri si loc de joaca pentru copii, centru pentru ciclisti cu garaj si atelier reparatii biciclete, receptie 24h.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.jshotels.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie JS ALCUDI-MAR, Playa de Muro, Spania