Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hesperia Mallorca Villamil

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hesperia Mallorca Villamil, Paguera, Spania

Descriere HOTEL HESPERIA MALLORCA VILLAMIL:
Hotelul construit in stilul unui castel se afla intr-o locatie idilica in fata plajei cu nisip din statiunea linistita Paguera. In apropiere se afla magazine, baruri, restaurante, statie de autobuz.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL HESPERIA MALLORCA VILLAMIL:
Hotelul este situat pe plaja, la 250 de metri de centrul zonei turistice Paguera, la 33 km de aeroportul Palma si la 30 km de centrul orasului Palma.

Dotari camere:
Hotel Hesperia Mallorca Villamil are camerele recent renovate, dotate cu: aer conditionat, TV, telefon, minibar, balcon sau terasa, seif (contra cost), internet Wi-Fi, uscator de par, baie cu cada sau cabina de dus.

Facilitati HOTEL HESPERIA MALLORCA VILLAMIL:
Hotelul dispune de: bar, piscina exterioara, piscina interioara, terasa pentru plaja, servicii medicale, schimb valutar, spalatorie, camera pentru bagaje, internet Wi-Fi, restaurant Dragonera (bucatarie internationala, bufet suedez), restaurant Mares (bucatarie internationala, pe terasa), programe de animatie, tenis de masa, teren de tenis, sauna, jacuzzi.

Web: www.nh-hotels.com/hotel/hesperia-mallorca-villamil

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.