Vacante

Ferrer Concord Hotel Spa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ferrer Concord Hotel Spa, Mallorca-Can Picafort, Spania


Ferrer Concorde este locul ideal pentru o evadare linistita in nordul insulei Mallorca sub soarele Mediteranei.
Hotelul este dedicat iubitorilor de activitati sportive care doresc sa imbine relaxarea departe de zgomotul orasului cu diverse activitati sportive organizate de hotel precum jogging, ciclism si drumetii.

Localizare
Hotelul se afla pe plaja in zona Son Baulo, Can Picafort, la 1.9 km de centru orasului si la 66 km distanta de aeroport.

Distante
-> Aeroportul International Palma de Mallorca 66 km
-> Centrul statiunii Can Picafort 1.6 km

Puncte de interes
-> Son Baulo beach
-> Son Sant Joan Airport
-> Can Picafort Yacht Club
-> Son Real Necropolis
-> Albufera Nature Park

Atu-uri
-> Internet wireless gratuit in spatiile comune
-> Localizat pe plaja

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie deschisa 24/7, restaurant principal cu seri tematice (3 ori pe saptamana), bar, centru spa care cuprinde sala de fitness, piscine interioara, masaj ( aflat in incinta hotelului Ferrer Janeiro) garaj pentru biciclete cu serviciu de curatare si inchiriere, acces wi-fi, sala de conferinte, organizarea de activitati sportive precum atletism, inot si ciclism impreuna cu antrenori licentiati.Hotelurile lantului Ferrer fac parte din organizatorii maratoanelor si Triathloanelor care au parte pe insula, acestea oferind pe langa facilitate deosebite de cazare si relaxare, spatii pentru antrenamente cu personal dedicat dar si regimuri alimentare speciale pentru fiecare activitate in parte.

Tipuri de camere
-> Double single use
-> Double standard
-> Double superior standard
-> Double sea view
-> Double superior sea view

Dotari camere
Hotelul dispune de un numar total de 142 de camere standard si superior. Camerele superior sunt recent renovate. Toate camerele au urmatoarele dotari: TV, baie cu uscator de par, seif ( contra cost), aer conditionat, telefon si mini bar (in camere superioare).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Ferrer Concord Hotel Spa, Mallorca-Can Picafort, Spania