Cere oferta Cere oferte
Vacante

Muralto Madrid Princesa

3 stele

   Madrid Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Muralto Madrid Princesa, Madrid, Spania

Muralto Madrid Princesa este situat intr-o zonă linistită din Madrid, la cațiva pași de Palatul Regal si de Plaza de España. Toate apartamentele oferă acces gratuit la conexiunea WiFi si chicinetă.

Muralto Madrid Princesa se află in apropierea celebrului centru comercial El Corte Inglés. Hotelul are bibliotecă si terasă. Pune la dispoziție aer condiționat și sistem de incălzire.

In apropiere se află un parc frumos, iar in centrul orasului puteti ajunge repede cu metroul. Suitele sunt aproape și de cinematografele renumite de pe Gran Vía.

Biroul de turism de la Muralto poate rezerva bilete de cinema si poate organiza excursii la parcul de distractii Warner Brothers.

Fiecare apartament are chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde. Este oferit și un TV prin satelit cu programe internationale.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Muralto Madrid Princesa, Madrid, Spania