Vacante

Jacaranda Indian Ocean Beach Club

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Jacaranda Indian Ocean Beach Club, Coasta de Sud, Kenya

Descriere: Jacaranda Indian Ocean Beach Club este un resort de 4 stele amplasat pe faimoasa plaja cu nisip alb Diani Beach, avand gradini luxuriante bine ingrijite, cu flora indigena. Resortul organizeaza zilnic programe recreative cu muzica live. Complexul este destinatia ideala pentru turistii amatori de soare, nisip, ape cristaline, distractie, toate intr-o nota de farmec, liniste si pace.

Localizare: Jacaranda Indian Ocean Beach Club este localizat la 25 km de aeroportul international din Mombasa.

Facilitati hotel: Jacaranda Indian Ocean Beach Club pune la dispozitia turistilor receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, acces direct la plaja si gradina, piscina in aer liber, restaurant, bar, room service, magazin de suveniruri, schimb valutar, serviciu de spalatorie, parcare, inchirieri de masini, spa, centru fitness, salon masaj, coafor, mini club, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi ( tenis, volei, tenis de masa, darts, pescuit, aqua fitness, windsurfing, canoe, catamaran), unele gratuite, altele contra cost.

Dotari camere: Jacaranda Indian Ocean Beach Club dispune de 100 de camere echipate cu aer contidionat, ventilator, wifi, telefon, TV satelit, seif, mini bar, facilitati pentru preparat ceai/cafea, fier de calcat, baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon/terasa.

Clasificare oficiala: 4 stele (recomandarea agentiei 4 stele)

Pagina web: https://jacarandahotels.com/jacaranda-indian-ocean-beach-resort/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.