Cere oferta Cere oferte
Vacante

QUALITY SUITES LYON LODGE

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere QUALITY SUITES LYON LODGE, Lyon, Franta

Localizare:Quality Suites Lyon 7 Lodge este situat in cartierul Gerland din Lyon si ofera o receptie deschisa nonstop, un centru de fitness si o terasa. Hotelul este la 2 km de Jean-Mace si de stadionul Gerland, la 7 minute de mers pe jos de statia de metrou Jean Jaures. Portul este la doar 1 km, iar gara Perrache din Lyon este la 2 km de hotel.Descriere:Toate apartamentele au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, sifonier si baie privata cu suport incalzit pentru prosoape. Chicineta este dotata cu cuptor cu microunde si fierbator electric.Quality Suites Lyon 7 Lodge ofera in fiecare dimineata un mic dejun continental. La 500 de metri de hotel exista restaurante si supermarketuri.Facilitatile suplimentare includ depozit de bagaje, acces gratuit la internet Wi-Fi si parcare privata, disponibila la un cost suplimentar.
Categorie 4*

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.