Cere oferta Cere oferte
Vacante

MERCURE LYON L ISLE D ABEAU

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MERCURE LYON L ISLE D ABEAU, Lyon, Franta

Localizare: Hotelul Mercure se afla intr-un parc de 4 hectare. Ofera o piscina in aer liber, disponibila in lunile de vara, precum si o piscina interioara, deschisa pe tot parcursul anului. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la centrul de wellness, WiFi gratuit si parcare gratuita.Descriere: Camerele de la Mercure Lyon L'Isle d'Abeau au aer conditionat, TV cu ecran plat, minibar si aparat de cafea. Toate ofera baie proprie. Mercure Lyon L'Isle d'Abeau are 2 restaurante, o braserie, un bar si un restaurant frantuzesc traditional.Acest hotel este accesibil de pe autostrada A43 aflata vizavi de proprietate. Noul stadion Stade de Lumiere se afla la 10km . Clasificarea tour operatorului: 4*
Website: http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1132-mercure-lyon-l-isle-d-abeau-hotel/index.shtml

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.