Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMFORT SUITES EUREXPO

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMFORT SUITES EUREXPO, Lyon, Franta

Localizare:Comfort Suites Lyon se afla la 50 m de statia de tramvai Cordiere din Saint-Priest, care ofera legaturi directe catre centrul oraSului Lyon Si gara Lyon-Perrache. Proprietatea este situata ideal, la numai 1 km de autostrada A46 Si la 4 km de centrul de expozitii Eurexpo. Soseaua de centura se afla la numai 500 m.Descriere:Camerele de la Comfort Suites Lyon sunt izolate fonic si au un decor modern, aer conditionat si o chicineta mica. Fiecare camera ofera TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon si o baie proprie moderna. Oaspetii beneficiaza de apeluri nationale si internationale gratuite.Micul dejun tip bufet poate fi savurat in fiecare dimineata in sala de mic dejun.Intre alte facilitati oferite de acest hotel se numara depozitul de bagaje Si o parcare privata gratuita. Categorie 3*

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.