Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VOILA MAMAIA, Mamaia, Romania

In the Mamaia Resort, just over a quarter mile from the Black Sea, Voila Mamaia features an outdoor swimming pool. It features a restaurant with a terrace and grounds with barbecue facilities and a children's playground. Free Wi-Fi is provided throughout the entire building. The restaurant serves Lebanese and international cuisine. All rooms include a private bathroom with free toiletries, a minibar and a balcony. The Siutghiol Lake and the Mamaia Holiday Village can be reached within a 15-minute walk. Central Navodari is 4 km away. We speak your language! Voila Mamaia has been welcoming guests since Mar 14, 2013 Hotel Rooms: 199

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.