Vacante

Nayino Resort Hotel

4 stele

   Mamaia Nord Navodari, Romania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Nayino Resort Hotel, Mamaia Nord - Navodari, Romania

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul staiunii Mamaia, la mai puin de 100 de metri de plaja Navodari, una dintre cele mai bine cotate din Romania din punct de vedere al managementului i calitaii apei, cu acces la sporturile nautice.
DOTARI CAMERE
Cele ase tipuri de camere twin, double, suita, stil lodge i apartament sunt decorate cu motive simple, naturale, care se imbina armonios cu mobilierul i dotarile de cea mai buna calitate, intr-un concept unitar. Sunt dotate cu TV cu ecran plat i canale prin cablu. Camerele din cabanele de langa piscina au acces la o terasa privata, cu iarba.
FACILITAI HOTEL
Restaurantul a la carte, barul exterior, cele trei terase i lounge-ul panoramic de la etajul al doilea al hotelului invita la o calatorie senzoriala unica. Credem in timpul trait eficient i creativ i tocmai de aceea oferim o alternativa inedita pentru organizarea evenimentelor de familie, dar i corporate, avand disponibila o sala de conferine multifuncionala, complet echipata din punct de vedere tehnologic.
REDUCERI COPII
primul si al doilea copil intre 0 - 5.99 ani, in camera dubla: 100% gratuitate la cazare si la mese (fara pat suplimentar); - primul si al doilea copil intre 6-11.99 ani,in camera dubla/ in studio/junior suite , cu 2 adulti: platesc 50 % din c/val. meselor (fara pat suplimentar); - copii cu varsta peste 12 ani platesc c/val meselor si patul suplimentar.
- Politica plata copii si adult extra in camere:
- copIii cu varsta peste 6 ani si adulti aaa achita contravaloarea meselor conform ofertei confirmate (BB sau HB)
- cost pat suplimentar: 35 euro/ zi (fara mese incluse)
Servicii de masa : micul dejun este in sistem buffet, Pranzul : meniu fix pentru sejururile de 5 si 7 nopti . Meniurile speciale sunt la cerere si se asigura doar cu confirmarea hotelului.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.