Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL TOMIS

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL TOMIS, Mamaia, Romania

NFORMATII GENERALE

Complet renovat, hotelul TOMIS este gazda ideala pentru dumneavoastra daca va doriti sa ajungeti pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
GRATUIT: 2 sezlonguri/ camera dubla respectiv 3 sezlonguri/camera tripla, umbrela si masuta, pe toata durata sejurului, pe plaja privata a hotelului.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -(150 de locuri), parcare proprie -gratuita in limita disponibilitatilor- cca 100 locuri, loc de joaca pentru copii, internet -wireless gratuit , pastrare obiecte de valoare, terasa - 200 locuri cu vedere la mare, receptie, camera de bagaje, 2 lifturi, hotel complet renovat, parter + 4 etaje.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 188
Duble: 173 - dintre care 157 camere cu pat matrimonial si 16 camere cu doua paturi. Patul suplimentar, este de tip pull-out, incorporat in patul matrimonial, iar dimensiunea este de 80/170 cm.
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Triple: 13 - un pat matrimonial si 1 pat pentru 1 persoana. Au suprafata mai mare decat camerele duble.
Suita Deluxe: formata din living si dormitor open space; canapea extensbilila in living si pat matrimonial in dormitor.
Dotari camere:aer conditionat, TV - LCD, minibar, baie cu cada -in apartamente si camerele triple, baie cu dus -in camerele duble, balcon -cu gresie, masuta si doua scaune, internet -wireless gratuit, pardoseala in camera din gresie, halate de baie si papuci, uscator de par, plasa insecte la usa de la balcon, telefon.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja si 50 m de Lacul Siutghiol.


POLITICI
REGULAMENT HOTEL TOMIS:
1. Cazarea se va face incepand cu ora 18.00 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 12.00 a zilei de plecare din hotel. Dupa ora 12.00 hotelul va incasa de la turist 50% din contravaloarea tarifului afisat la receptie pentru camera respectiva. Eliberarea camerei se va face obligatoriu pana la ora 18.00 a zilei de plecare.
2. Turistii preiau in momentul cazarii, inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
3. Este interzisa folosirea de aparatura de gatit sau incalzit in camerele de hotel.
4. Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
5. Vizitatorii trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate. Vizitele sunt permise numai in intervalul orar 08.00- 23.00.
6. Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie.
7. Turistii trebuie sa respecte regulile unitatii de cazare privind animalele de companie.
8. Este cu desavarsire interzisa tulburarea linistii in hotel.
9. Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alte locatii.
10. Este interzis turistilor sa paraseasca restaurantul cu alimente perisabile.
In cazul in care nu se respecta oricare dintrepunctele 3-10, prestatorul are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate catre client, fara a fi angajat in plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.

SERVICII DE MASA
- se acorda in Restaurantul Tomis, categoria 3 stele, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont (card client)

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0-6 ani + 1 copil 0- 13 ani
Peste 14 ani se va considera adult.
Intr- camera dubla este un singur pat suplimentar, de tip pull-out, incorporat in patul matrimonial, iar dimensiunea este de 80/170 cm.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL TOMIS, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la Hotel Tomis Mamaia prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la Hotel Tomis Mamaia?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la Hotel Tomis Mamaia?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la Hotel Tomis Mamaia?

La Hotel Tomis Mamaia, check-in-ul se face incepand cu ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

Hotel Tomis Mamaia este potrivit pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Exista la locatie loc de joaca special amenajat pentru copii, cat si facilitati specifice in camera (pat suplimentar).

Hotel Tomis Mamaia accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la Hotel Tomis Mamaia?

Hotelul este complet renovat, dispune de restaurant, camere cu vedere la mare si este situat la doar 100 m de plaja. Camerele sunt dotate la cele mai inalte standarde pentru un nivel sporit de confort pe toata durata sederii. In plus, hotelul dispune de plaja privata cu sezlonguri gratuite pentru turistii cazati aici.

Exista optiunea de all inclusive la Hotel Tomis Mamaia?

Hotelul Tomis din Mamaia nu functioneaza in sistem all inclusive, dar serviciile de masa se pot acorda la restaurantul propriu, in sistem fisa cont (card client), pentru toate cele 3 mese principale: mic dejun (bufet suedez), pranz si cina.

Exista parcare privata la Hotel Tomis Mamaia?

Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita, in limita locurilor disponibile. Sunt disponibile aproximativ 100 locuri.

Locatie HOTEL TOMIS, Mamaia, Romania