Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

HOTEL THASOS

3 stele

   Hotel Thasos, Str Dem Radulescu Nr 1, 905504, Venus, Jud Constanta, Venus

Litoralul pentru voi

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL THASOS, Venus, Romania

Hotel Thasos are trei stele, a fost renovat în 2019 și abia așteaptă să întâmpine oaspeții cu un aer nou, modern și cu tot confortul necesar.

Hotelul dispune de 131 de camere dubla si triple.

Descriere camere:
Camerele Duble: sunt dotate cu pat matrimonial, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit, balcon, cu exceptia celor de la parter.
Camerele Triple sunt dotate cu 1 pat matrimonial si unul single, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat, minibar, internet wireless gratuit, cu exceptia celor de la parter.

Descriere facilitati:
Restaurantul se afla la 15 m distanta fata de hotel.
- internet wireless, parcare in limita locurilor disponibile.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul Thasos, categoria 3 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, iar cina in sistem FISA CONT.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic Dejun = 35.00 Lei/ zi/ persoana.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2.99 ani, beneficiaza de gratuitate la mic dejun. Copiii cu varsta cuprinsa intre 3-17.99 ani achita micul dejun integral.
Cina = 60.00 Lei/ zi/ persoana. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani achita 50% din valoarea cinei, iar copiii peste 12 ani achita 100% din valoarea cinei.


in perioada 23.07 -22.08.2021 serviciul de masa FISA CONT este obligatoriu.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA
-1 copil cu varsta cuprinsa intre (0- 2.99 ani) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat (în baza certificatului de naștere); al doilea copil cu varsta cuprinsa intre (0- 2.99 ani) achita 45.20 Lei/zi fara pat suplimentar asigurat (în baza certificatului de naștere) si are micul dejun inclus;
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre (3- 6.99 ani) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat (în baza certificatului de naștere), dar achita micul dejun integral; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre (3- 6.99 ani) achita 45.20 Lei/zi fara pat suplimentar asigurat (în baza certificatului de naștere);achita mic dejun integral;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita - 56.50 Lei/zi, fara pat suplimentar asigurat; achita mic dejun integral.
- copiii cu varsta peste 12 ani sunt considerati adulti.

Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.

(in camera cu 3 adulti):
CAMERA TRIPLA
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre (0- 2.99 ani) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat (în baza certificatului de naștere);
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre (3- 6.99 ani) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat (în baza certificatului de naștere) si achita micul dejun integral.
- Copiii cu varsta peste 12 ani sunt considerati adulti.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
Minibar
Luggage storage