Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL MODERN

4 stele

   Mamaia, Romania Vezi pe harta

Litoral Romania - Hoteluri All Inclusive

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL MODERN, Mamaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Situat pe promenada din centrul statiunii, Hotelul Modern, primul hotel All Inclusive din Mamaia, este locul perfect pentru o vacanta de top.
Pozitionat perfect, la numai doi pasi de plaja, hotelul ofera o panorama deosebita asupra marii, din balcoanele sale generoase. Inca din lobby veti fi surprinsi de notele deosebite de eleganta cu care a fost decorat hotelul, elemente care va vor conduce pe parcursul intregii vacante.

FACILITATI UNITATE
Camerele generoase, modernizate recent, decorate in note calde ofera tot confortul necesar unei vacante reusite la malul marii.
Piscinele exterioare, pentru adulti si copii, sunt punctul de atractie in zilele calduroase de vara de la primele ore ale diminetii si pana seara tarziu.
Pachetele All Inclusive au fost concepute sa va ofere o vacanta fara griji si plina de surprize placute.
Plaja proprie, unde va asteapta sezlongurile si umbrela, se afla exact in fata hotelului, intr-o zona linistita.
Beach barul este locul perfect pentru a va bucura de o bere rece sau o bautura racoritoare in zilele toride de vara.
Nu i-am uitat nici pe cei mai activi dintre oaspetii care au la dispozitie sala de fitness, teren de volei, masa de ping pong si o sauna sauna in care se pot reface si relaxa dupa o tura de alergare pe faleza sau plaja.
Si pentru ca vacanta este bucuria copiilor am pregatit pentru cei mici numeroase surprize astfel incat bucuria lor sa fie maxima si sa-si doreasca sa revina la Hotel Modern 4* Mamaia.
Piscina de mica adancime, locul de joaca din zona de verdeata, activitatile recreative si spectacolele de animatie vor aduce multe zambete din partea celor mai mici dintre oaspetii nostri.
Meniurile de masa, extrem de diversificate, au fost concepute astfel incat sa va asigure o experienta culinara completa pe tot parcursul zilei. De la micul dejun care va va incarca cu un plus de energie, continuand cu un pranz savuros si terminand cu o cina delicioasa va veti bucura de gusturi deosebite si surprinzatoare, si va vor conduce intr-o experienta culinara in diverse locuri de pe glob astfel incat amintirile de la mare sa fie extrem de frumoase.
Si pentru ca o vacanta pe litoral inseamna si distractie si divertisment, spectacolele de muzica, dans si umor vor face deliciul oaspetilor seara de seara, aducand momente de relaxare pe tot parcursul vacantei. Artisti consacrati, dansatori talentati si animatori de exceptie va vor antrena in showurile care vor avea loc in fata scenei din zona piscinei si vor aduce o atmosfera extraordinara care va continua pana seara tarziu.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 164
Single: 18
Duble: 118 - dintre care 34 camere duble 3* si 84 camere superior family 4*.
Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -wireless , uscator de par, telefon intern si international, plasa de insecte, mobilier nou, seif.

Camere Duble: capacitatea maxima: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 6 ani, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar. Suprafata camerelor duble este de 16,5 mp, din care baia de 3.8 mp.
Camerele Superioare Family sunt spatioase si sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi si canapea extensibila, destinata in special familiilor cu copii. Suprafata camerelor superioare este de 23 mp din care baia 3,8 mp.Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0-17 ani sau 3 adulti.

Apartament: 16 - este compus din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, cu usa intre cele doua incaperi, televizor in fiecare camera, internet, o singura baie, balcon, aer conditionat in living, si racitor. Apartamentul are o suprafata de 27 mp din care baia de 3,8 mp.Capacitate maxima: 4 adulti sau 3 adulti sau 2 adulti + 1 copil max 18 ani sau 2 adulti + 2 copii (0-17.99 ani).

Apartament Plus: 8- este format din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, cu usa intre cele doua incaperi , televizor in fiecare camera, internet, doua bai, balcon, aer conditionat in fiecare camera, si racitor. Suprafata apartamentului este de 33 mp.
Capacitate maxima: 4 persoane.

Apartament Superior Vedere Panoramica: 4 - are o suprafata de 42 mp si dispune de un living spatios cu vedere frontala spre mare, dotat cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, usa intre cele doua incaperi, balcon, televizor in fiecare camera, internet, doua bai, aer conditionat in fiecare camera, si racitor.
Capacitate maxima: 4 persoane.

LOCALIZARE
Complexul se intinde pe aproximativ 6000 mp, in zona de nord a statiunii, la circa 30 m de plaja;
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

SERVICII MASA
ALL INCLUSIVE (in regim bufet, oferite la restaurant)
Mic dejun intre orele 07.30-09.30;
Pranz intre orele 12.30-14.30;
Cina intre orele 19:00-21:00,
Programul de masa este orientativ si va fi comunicat in locatie, la momentul cazarii.
Bauturi incluse: Apa plata si minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant sau pe terasa restaurantului, intre orele 07:30-21:00;
Vinul casei si bere draft la restaurant sau pe terasa restaurantului, in intervalul 10:30-21:00;
Lichior, vodca, coniac oferite in restaurant in timpul pranzului (12.30-14.30) si al cinei (19.00-21.00).
Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate.
Serviciile din ziua cazarii incep cu cina.

Servicii incluse in pachetele All Inclusive:
Piscina pentru adulti, piscina pentru copii, umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina), plaja privata, beach bar, umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (maxim 2 sezlonguri/ camera).
Parcarea contra cost in limita disponibilitatii, loc de joaca pentru copii exterior, activitati pentru copii, muzica live, program artistic seara, tenis de masa, billiard, sauna, sala fitness, wi-fi internet, pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii.
Teren volei, teren minifotbal, mese de ping-pong, seif, camera bagaje.

Check-in-ul se efectueaza incepand cu ora 16.00, moment in care se va primi bratara care ofera acces la facilitatile resortului mentionate in pachetul all inclusive.
Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12.00.
**In incinta locatiei Hotel Modern All Inclusive 4* Mamaia nu sunt acceptate animale de companie.
Alocarea camerelor/apartamentelor se va face la receptie in ziua cazarii. Va asiguram ca vom face tot posibilul pentru a tine cont de preferintele tuturor oaspetilor nostri, in limita disponibilitatilor.






Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL MODERN, Mamaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la Hotel Modern Mamaia prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la Hotel Modern Mamaia?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la Hotel Modern Mamaia?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la Hotel Modern Mamaia?

La Hotel Modern Mamaia, check-in-ul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

Hotel Modern Mamaia este potrivit pentru copii?

Da, hotelul ofera programe de animatie pentru copii (jocuri interactive, karaoke, spectacole de magie, baloane, face painting si multe altele). Hotelul dispune si de loc de joaca special amenajat pentru cei mici si diverse gratuitati sau reduceri in functie de varsta copilului. In ceea ce priveste masa, exista optiuni cu produse potrivite pentru nevoile celor mici.

Hotel Modern Mamaia accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la Hotel Modern Mamaia?

Hotelul dispune de mini-terenuri de sport (baschet, badminton, volei, tenis de masa etc.), biliard, jocuri, sala de fitness, sala, piscina, sauna si evenimente cu muzica live. Camerele sunt dotate la cele mai inalte standarde cu toate cele necesare pentru un sejur relaxant.

Exista optiunea de all inclusive la Hotel Modern Mamaia?

Hotelul Modern din Mamaia functioneaza in sistem all inclusive. Pachetul include cazare, mic dejun, pranz, cina, bauturi (atat la restaurant, cat si la bar), acces gratuit la evenimentele de la locatie si la plaja complexului si multe altele.

Exista parcare privata la Hotel Modern Mamaia?

Da, insa locurile sunt limitate si nu se pot rezerva locuri.

Locatie HOTEL MODERN, Mamaia, Romania