Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL FLORIDA, Mamaia, Romania

Hotelul FLORIDA este construit pe malul lacului Siutghiol si beneficiaza astfel de o priveliste superba. In acelasi timp, turistii au acces rapid la plaja, la orasul Constanta, dar si la punctele de interes din statiunea Mamaia: satul de vacanta, aqua magic, telegondola, terenuri de tenis.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, telefon.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -200 locuri, parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), animalele de companie acceptate- Tarif 30.00 Lei/ noapte/ anumal de companie. Servicii gratuite : acces internet wireless, parcare (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Hotelul este situat pe malul lacului Siutghiol. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in unitatea Restaurant Florida categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem bonuri valorice "a la carte". Bonurile valorice vor putea fi consumate in cadrul restaurantului, la linia de autoservire cat si la cele doua baruri din incinta hotelului. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Bonuri valorice = 50.00 Lei / zi / persoana. Bonuri valorice = 75.00 Lei / zi / persoana.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta intre 0-7 ani (neimpliniti) are gratuitate la cazare fara pat suplimentar; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani neimpliniti achita 42.70 lei/zi/copil fara pat suplimentar asigurat. Daca cei doi adulti din camera au micul dejun inclus, copiii au si ei mic dejun inclus. - 2 copiii cu varsta intre 7-12 ani (neimpliniti) achita 42.70 Lei/ zi/ copil daca nu se solicita pat suplimentar sau 61.00 Lei/ zi/ copil daca se solicita pat suplimentar (daca cei doi adulti din camera au micul dejun inclus, copiii au si ei mic dejun inclus) - 1 copil cu varsta intre 12-18 ani se va taxa la fel ca un al treilea adult in camera si anume 79.30 Lei/ zi/ copil (daca cei doi adulti din camera au micul dejun inclus, copilul are si el mic dejun inclus). Se accepta un singur pat suplimentar in camera. La mesele de pranz si cina, copiii achita, optional, integral valoarea bonurilor valorice.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinte: 2- capacitate maxima 140 locuri/ sala de conferinte.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.