Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL FAVORIT

3 stele

   Hotel Favorit, Statiunea Venus, Jud Constanta, Venus Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL FAVORIT, Venus, Romania

Descriere camere:
Dotari camere: pat matrimonial sau 2 paturi, aer conditionat, TV (cablu 65 programe), frigider, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, internet -wireless gratuit. Camerele au fost complet modernizate in 2013.
Număr total camere: 243 - 2 paturi sau pat matrimonial.
Tipul de cameră alocat (twin sau matrimonială) se stabilește la momentul cazării turistului în funcție de disponibilitatea hotelului.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -60 locuri (gratuita in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internet -wireless gratuit, bar cu terasa la etajul I, 2 lifturi. Restaurantul Melodia se afla la 50 m de hotel.

Observaţii:

Este permis accesul animalelor de companie in baza unui tarif de 28.00 Lei/ zi/ animal companie. Accesul cu animale de companie in cadrul restaurantului (inclusiv terasa restaurantului) nu este permis.

Servicii gratuite:
- acces la internet (wireless)
- parcare în limita locurilor disponibile (60 locuri)
- loc de joacă pentru copii
- primire și expediere corespondență
- informații turistice
- rezervări

Servicii cu plata
• acces plaja privata – 200 m distanta de hotel (sezlong, umbrela, masuta) – locurile se rezerva la receptia hotelului la pretul afisat, in limita locurilor disponibile.

Locatie:
RO Hotelul este situat la 200 m de plaja.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Politici:
RO Este strict interzis gătitul în camera și accesul cu orice tip de dispozitive elecrocasnice. Hotelul pune la dispozitie o chicinetă comună. Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist

Servicii masa:
RO Programul de funcționare al Restaurantului Melodia (în incinta hotelului Melodia – aproximativ 50m de Hotel Favorit) în regim "a la carte" este 12:00 - 21:30.
• Micul dejun se servesțe zilnic, sub formă de bufet (pentru un minim de 40 de persoane), între orele 07:30-10:00.
• Serviciile de masă în regim de demipensiune (cina) sau pensiune completă (pranz+cina) se vor asigura în regim fisa cont (a la carte din meniul restaurantului).
Serviciile de masă în regim de demipensiune cina se vor servi in sistem bufet suedez pentru minim 40 de persoane; in caz contrar, cina se va servi in sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului). Optional, turistii pot opta pentru varianta pensiune completa, pranzul servindu-se in sistem fisa cont;
Băuturile alcoolice nu sunt incluse în tariful pentru demipensiune sau pensiune completa și se achită separat de către turist.

Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 35.00 Lei / zi / persoana
Pranz = 55.00 lei Lei / zi / persoana
Cina = 55.00 Lei / zi / persoana in perioadele 15.06-20.06 & 06.09-18.09.2022
Cina = 50.00 Lei / zi / persoana in perioada 21.06-05.09.2022

Servicii masa copii (obligatorii si identice cu cele achizitionate de adulti):
- copiii 0- 11 ani achita 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.

Facilitati copii:
RO (in camera dubla cu 2 adulti):
- un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 2 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat, iar daca se doreste un pat suplimentar se va achita 40% din tariful de cazare pentru un adult;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 3- 11 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din contravaloarea meselor, fara pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita obligatoriu 40% din tariful de cazare pentru un adult cu pat suplimentar asigurat si 50% din contravaloarea meselor;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17 ani achita 40% din tariful de cazare pentru un adult cu pat suplimentar asigurat si 100% contravaloarea meselor;
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 12- 17 ani achita fiecare cate 40% din tariful pentru un adult cu asigurarea unui singur pat suplimentar si 100% contravaloarea meselor;
Al doilea copil, indiferent de varsta achita obligatoriu pat suplimentar.
In camera dubla se cazeaza maxim 2 adulti si 2 copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Fridge
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar

Locatie HOTEL FAVORIT, Venus, Romania