Vacante

HOTEL ACADEMY

3 stele

   Str Dem Radulescu Nr 1, Cod 905504, Venus

Litoralul românesc
 | 
Oferte de weekend în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ACADEMY, Venus, Romania

ACADEMY Hotel***, fostul Hotel Veronica, situat in statiunea Venus la 50 de metri de plaja, ofera clientilor o ambianta placuta, asigurand momente speciale si unice in timpul vacantelor estivale. Fiind inconjurata de o superba oaza de verdeata de peste 7.000 mp, avand o zona amenajata cu balansoare, locatia ofera multiple facilitati pentru relaxare si locul ideal pentru o vacanta minunata.

Descriere camere:
ACADEMY Hotel*** este o destinatie primitoare, ce pune la dispozitia oaspetilor sai trei apartamente, trei camere de lux si 119 camere duble matrimoniale sau twin, spatioase si luminoase, dotate modern.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat /clima, birou ,minibar ,TV LCD, acces gratuit la internet, wi-fi in intreaga proprietate ,balcon, mai putin camerele de la parter.

Camerele matrimoniale sunt dispuse pe etajul 1, 2, 3 si au o suprafata utila de 25 mp.
Camerele duble twin sunt situate pe parter , etajul 2 si 3 si au o suprafata utila de 20 mp.
Camerele duble cu pat suplimentar au un pat dublu si un pat suplimentar .Camerele sunt dispuse pe etajul 1 ,2 ,3 si parter, suprafata utila este de 25 mp.
Camerele triple sunt situate la parter.
Camera matrimoniala de lux este compusa din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si balcon, fara usa intre cele doua incaperi.
Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, au o suprafata utila de 50 mp si doua balcoane.

Descriere facilitati:
teren de volei/ tenis/ baschet, un dojo cu tatami pentru iubitorii de arte martiale, precum si un circuit de forta in aer liber, loc de joaca pentru copii, parcare proprie, gratuita, monitorizata video, pentru aprox. 90 de autoturisme.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
Camera Dubla Matrimoniala & Twin- Standard / Camera Dubla Parter- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 4 ani; 2 adulti si 1 copil 5- 13 ani
- maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 5- 13 ani achita 57.50 Lei/ noapte, fara pat suplimentar.

Camera Dubla cu pat suplimentar- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-13 ani; 2 adulti si 1 copil 14- 17 ani; 3 adulti
- maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 5- 13 ani beneficiaza de gratuitate, cu pat suplimentar asigurat; al doilea copil 5- 13 ani achita 57.50 Lei/ noapte, fara pat suplimentar asigurat;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 14- 17 ani beneficiaza de gratuitate la cazare;
- al 3-lea adult beneficiaza de gratuitate la cazare;

Camera Tripla- capacitate maxima 3 adulti si 1 copil 0- 4 ani
- un copil cu varsta intre 0- 4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare.

Camera Dubla de Lux & Apartament- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-13 ani; 2 adulti si 1 copil 14- 17 ani; 3 adulti
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 13 ani beneficiaza de gratuitate la cazare;
- copilul 14- 17 ani beneficiaza de gratuitate la cazare;
- al 3-lea adult beneficiaza de gratuitate la cazare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

TV in room
Bathroom
Children playground
Air conditioning
Minibar