Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX MERA RESORT

4 stele

   Hotel Mera Resort, Str Dem Radulescu Nr 2, Statiunea Venus, Cod 905504, Jud Constanta, Venus Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX MERA RESORT, Venus, Romania

Situat în zona centrală a stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării, Mera Resort este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită.

Situat în zona centrală a stațiunii Venus, în imediata apropiere a mării, Mera Resort este locul în care bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe de vacanță, a unor prețioase trăiri și emoții, a căror amintire ne dorim să vă încânte până la următoarea vizită.
Prin calitatea și diversitatea serviciilor, orientate către satisfacerea celor mai înalte cerinte ale turistului modern, calitatea susținută de atitudinea deschisă și profesională a întregii echipe cât și de confortul pe care îl oferă spațiile de cazare, Mera Resort și-a câștigat prestigiul pe piața serviciilor de turism din zonă, fiind alegerea de suflet a turiștilor.

Descriere camere:
Număr total camere: 448
Duble: 371
Mera Sky- 206 camere duble standard, dispuse pe 12 niveluri;
Mera Blue- 122 camere duble standard;
Mera Villas- 41 camere duble standard, 47 camere duble King.
Apartamente: 63 - apartamente cu doua dormitoare, situate in Mera Villas;
Apartamente junior: 38 : Mera Blue- 18 junior suite; Mera Villas- 25 Junior Suite;
Ansamblul de vile dispune de 2 piscine proprii cu minicascada si jacuzzi, cu o adancime de 150 cm. Oaspetii Mera Villas au la dispozitie, in proximitatea piscinelor, 2 baruri All Inclusive și un restaurant, destinate exclusiv acestora.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar (produsele din minibar sunt contra cost), telefon, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, mobilier de terasă, uscător de rufe.
Fiecare dintre camerele decorate in tonuri chic-estivale ofera un pat dublu king si sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela.

MERA SKY & MERA BLUE
Camera Dublă matrimonială/twin are o suprafață de de 15.20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau două paturi individuale ( 80/190 cm). Se recomanda pentru cel mult 2 adulti si 1 copil.
Apartamentul Junior Suite este compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, avand o suprafata de 28,44 mp. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon. Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau a 3 adulti.

MERA VILLAS
Camera Dublă matrimonială are o suprafată de de 15,20 mp, pat matrimonial (160/190 cm). Se recomanda pentru cel mult 2 adulti si 1 copil.
Camera Dubla King este prevazuta cu pat matrimonial (180/190cm)si canapea extensibila (120cm/190cm), cu o suprafata de 20 mp. Camera dubla King este destinata cazarii a 2 adulti si 2 copii, sau 3 adulti.
Apartamentul Junior Suite este compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila (160cm/200cm) si dormitor cu pat matrimonial(160/190 cm) Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon. Junior Suite este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti, avand o suprafata de 28,25mp.
Apartamentul dublu dormitor este un ansamblu compus din 2 dormitoare decomandate, fiecare cu pat matrimonial și baie proprie.
Apartamentul poate gazdui pana la 4 adulti, avand o suprafata de 30 mp.
Apartamentul cu 3 camere este un ansamblu compus din 2 dormitoare cu pat matrimonial și baie proprie și un living cu o canapea extensibilă. Recomandare: Apartamentul poate gazdui pana la 5 adulti, avand o suprafata de 48,25 mp.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita, 400 locuri, loc de joaca pentru copii, internet -wireless gratuit in tot hotelul, lift in hoteluri, bar, terasa.

Restaurante și baruri
Cum experiența turistică de excepție nu poate fi niciodată completă fără a integra și latura ei culinară, restaurantele Mera Resort si Mera Villas, va oferă o gamă diversificată de preparate, atât din bucătăria traditională românească cât și din cea internatională, în regim All Inclusive. Maeștrii laboratorului propriu de patiserie vă vor delecta cu cele mai proaspete și gustoase produse.
Pe terasa zonei centrale a complexului, se află situat barul À-La-Carte unde vă veți putea delecta, contra cost, cu o gamă largă de băuturi și cocktail-uri.

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Prin efectuarea unei rezervări sau prin cazarea (check-in) la oricare dintre unitățile de cazare aparținând prestatorului de servicii hoteliere Atlas Apliance Solutions, clientul își dă expres acceptul cu privire la Termenii și condițiile generale (T.C.G.).

Sosire și plecare
Serviciile din ziua sosirii încep cu prânzul, moment în care veți primi brățara care vă oferă acces la facilitățile resortului menționate în pachetul all inclusive. Alocarea camerelor se efectueaza incepand cu ora 16.00. Check-out-ul se realizează cel târziu la ora 12:00 și presupune predarea cardurilor de acces și a brățarilor. După această oră nu va mai fi permis accesul la facilitățile resortului.
Cazarea se efectuează începând cu ora 16.00, iar eliberarea camerelor se realizează până cel târziu la ora 12:00.
La solicitarea clienților și în funcție de camerele disponibile, se poate depăși ora de eliberare a camerei cu cel mult 6 ore peste ora 12.00, contra cost (50% din tariful afișat la recepție). Depășirea cu mai mult de 6 ore se taxează 100% din tariful afișat la recepție. Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje timp de cel mult 24 de ore, fără plată. Cazarea se face pe baza actului de identitate (carte identitate, pașaport, certificat de naștere în cazul copiilor) și a voucher-ului emis de agenție, însoțit de prezenta anexă, semnată de AGENT și de către turist.
Alocarea camerelor se face în funcție de disponibilitatea Resortului din ziua cazării. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe un anumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alăturate sau situate într-un anumit hotel. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor, pe care Resortul încearcă să le onoreze în limita disponibilităților.
Hotelul nu percepe taxă pentru parcare și nici nu reține locuri pentru turiști. Parcarea este gratuită în limita disponibilității.
Program funcționare Restaurant și Bar:
Programul de funcționare al Restaurantului Mera:
- micul dejun se servește zilnic între orele 7.00-09.30
- prânzul se servește zilnic între orele 12:30-14:30;
- o gustarea se servește zilnic între orele 10.30-12.00 si 16:00-18:30;
- cina se servește zilnic între orele 19:00-21:00.
Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera se va desfășura zilnic între orele 19:00 și 22:30.
În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plaja.
Programul de funcționare al barului à la carte din zona piscinei este 10.00 - 24.00.
Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc.
Minibarul este disponibil in toate camerele contra cost.

Fumatul
Fumatul este interzis în incinta Resortului, exceptând balcoanele camerelor și spațiile din Resort amenajate/dotate cu scrumiere. Turiștii care nu respectă această regulă vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amendă de la 100 lei la 500 lei).

Animalele de companie
Este interzis accesul cu animale de companie în incinta Resortului. Mera Resort are dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie sub sancțiunea anulării rezervării și a plății unei penalități, echivalentul a 100% din valoarea intregului sejur rezervat.; aceiași sancțiune se aplică și în cazul în care se constată prezența în hotel a animalelor sau păsărilor de companie după efectuarea cazării.

Protecția datelor personale
Mera Resort garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor clienților. Datele cu caracter personal colectate cu ocazia efectuării unei rezervări sau în vederea prestării serviciilor de turism și alimentație publică nu vor fi dezvăluite către terți, cu excepția cazurilor în care Mera Resort trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare.
Datele personale sunt prelucrate într-un mod care asigură securitatea și protecția împotriva prelucrării neautorizate, sunt colectate in vederea prestarii serviciilor specifice si pe durata de prestare a acestora. S-ar putea să fie necesar ca documentele de identificare prezentate să fie fotocopiate sau scanate, păstrarea acestora făcîndu-se cu respectarea prevederilor legale. Datele personale pot fi introduse în sisteme de evidență ale unor autorități publice ( spre. ex. Politie). Nu există intenția Prestatorului de a transfera aceste date către un alt operator, decat in masura necesara indeplinirii obligatiilor contractuale iar orice transfer va fi făcut doar cu respectarea drepturilor legale. La finalul perioadei de prelucrare Prestatorul va șterge, distruge sau anonimiza datele personale în condiții de siguranță.
Exista oricînd dreptul de opoziție ( în condițiile legale, de a vă opune prelucrării), acces la datele furnizate ( confirmare dacă prelucrăm sau nu datele personale), la rectificarea acestora ( dacă sunt inexacte, incomplete), la ștergerea, restricționarea prelucrării sau la portabilitatea lor ( de a le primi într-un anumit format și suport și a le transmite unui alt operator, în măsura în care prelucrarea se face automatizat);
Exista dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - http://www.dataprotection.ro sau la instanțele judecătorești).
Obligația de furnizare a datelor personale este una legală, în scopurile sus menționate fără de care serviciile nu se pot presta. Resortul nu urmărește să creeze profiluri de orice tipar din această prelucrare, nefacînd obiectul unui proces decizional. Dacă scopul prelucrării se va schimba, aceasta se va face doar cu acordul obtinut legal. Veți fi informat pentru orice fel de divulgare/pierdere a datelor personale în termenul legal iar prelucrarea nu este de natură să creeze un risc pentru drepturile și libertățile clientului/turistului.

Siguranta
Întreg Resortul este supravegheat prin sistem video.
Resortul nu își asumă răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Resortului (cameră, săli de conferință, restaurant, bar, zona piscinelor, plajă sau parcare) dar va depune toate diligentele pentru a rezolva situatia ivita in limita posibilitatilor tehnice.
Resortul nu își asumă răspunderea asupra unor eventuale accidente sau traumatisme ce pot surveni în urma utilizării în mod neadecvat a piscinelor și altor dotări din cadrul Resortului sau datorate neatentiei.

Obligațiile Turistului
La Check in turistii vor primi brătara Mera care trebuie purtată în mod obligatoriu pe toată durata sejurului.
Accesul la serviciile din incinta resortului se va face numai în baza brățării Mera.
Turistul are obligația de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui sa o predea în aceleași condiții la plecare, în caz contrar eventualele lipsuri sau degradări ale bunurilor din cameră, vor fi suportate de acesta. În cazul în care la sosirea în cameră obiectele de inventar prezente în cameră nu corespund listei de inventar sau prezinta vicii evidente, Turistul are obligația de a informa recepția imediat referitor la acest aspect în vederea corectării situației, in caz contrar se considera ca bunurile au fost preluate in stare optima.
Turistul este răspunzător față de Resort pentru daunele provocate, din culpă sau cu intenție, celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor Resortului.
Este strict interzisă introducerea și folosirea în camerele Resortului a aparaturii electrocasnice (cafetieră, storcător de fructe, fier de călcat, fierbător, etc.) precum si a altor persoane care nu sunt cazate in Resort.

Conduita
Resortul își rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a turistilor în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor ( vorbit tare, rastit, folosirea de cuvinte/ expresii injurioase ) aduc prejudicii imaginii Resortului sau deranjează alți turisti. Resortul își rezerva dreptul de a-și selecta clientela.
Orice conduita prin care se aduc injurii de orice fel si indiferent de gravitate sau modul de exprimare, atat celorlalti turisti cat si personalului Resortului Mera va duce la evacuarea turistului din Resort cu pierderea posibilitatii de recuperare a sumelor achitate de catre Agent. Desocotirea cu turistul este responsabilitatea exclusiva a Agentului.
Orice fel de incident trebuie evitat si tratat cu rabdare, diplomatie si bun simt fara escaladare conflictuala.

Reclamații
Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor vor fi făcute în scris de către turiști sau reprezentanți ai AGENTULUI în momentul producerii lor si pana la plecarea turiștilor din hotel dar nu mai tarziu de 4 ore de la aparitia evenimentului de reclamat. Reclamațiile făcute fara respectarea acestor conditii nu vor fi luate in considerare.
Reclamațiile privind furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor Turistului trebuie aduse la cunoștința hotelului în cel mult o oră de la data constatării evenimentului, cu prezentarea dovezilor
Reclamatiile trebuie facute cu buna-credinta, nu in scop de sicanare si fara o atitudine ofensatoare sau prin aducerea de injurii personalului Resortului.
Postarea/publicarea pe retelele sociale sau mijloacele de informare publica de comentarii sau imagini despre calitatea si cantitatea serviciilor reclamate ca necorespunzatoare, anterior aducerii la cunostinta reprezentantilor Resortului si pana la intocmirea notei de consemnare a solutionarii reprezinta o denigrare a Resortului pentru care societatea isi rezerva dreptul de a evacua Turistul , cu retinerea sumelor datorate pana la momentul evacuarii si restituirea restului de pret catre Agent proportional cu serviciile nefolosite.
Resortul nu va putea fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu solicitat de client, desocotirea cu turistul fiind responsabilitatea exclusiva a Agentului.
Resortul va apela la toate mijloacele legale de reparare a prejudiciului de imagine suferit ca urmare a efectuarii unor afirmatii nefondate si nereale .
In caz de evacuare a Turistului pentru incalcarea celor de mai sus, Agentul este singurul raspunzator in fata Clientului pentru prejudiciile rezultate sau reclamate de Turist.
Evacuarea va privi doar persoanele vinovate de incalcarea prezentelor conditii/reguli.

Legea aplicabilă. Litigii
Drepturile și obligațiile părților prevăzute de Termeni si Conditii Generale, precum și toate efectele juridice pe care le produc T.C.G. vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legislația română în vigoare.

Dispoziții finale
Resortul are dreptul să modifice unilateral oricând T.C.G. Modificarea T.C.G. va fi opozabilă Agentului si turistilor de la data la care le-a fost adusă la cunoștință prin orice mijloc (afișare, e-mail, etc.).
Turistul este răspunzător pentru luarea la cunoștință și respectarea Termenilor și condițiilor generale pe întreaga durată a șederii.
Prestatorul are o obligatie de diligenta in ceea ce priveste mentinerea serviciilor oferite la nivelul calitativ si cantitativ expus, nefiind raspunzator pentru lipsa unor servicii din motive straine de culpa sa.


Servicii si facilitati
Servicii incluse (all inclusive):
Piscine pentru adulți; Umbrele și sezlonguri la piscine în limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la piscină); Parcare în limita locurilor disponibile; Parc de joacă pentru copii, mini Aquapark pentru copii; Piscină pentru copii incalzita; Piscina cu tobogane acvatice – 3 canale, Teatru de vară pentru copii; Club animație copii; Jocuri și concursuri adulți și copii (piscine, terasă); Animatori; Muzică live; Program artistic; Tenis de masă, Rummy, Table, Sah, Biliard; umbrele și sezlonguri la plajă în limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face în ordinea sosirii la plajă); prosoape plajă/piscină; Internet WIFI; Pat bebe tip țarc la cerere, în limita disponibilității; Asistență pentru excursii opționale; Beach Bar All inclusive.

Servicii opționale (contra cost): SPA (Piscină interioară cu cascada cervicala si inot impotriva curentului, Saună filandeza, Salina, Biosauna, Baie de vapori, Dusuri emotionale, Bazine kneipp, Cabinet masaj single si in cuplu , Cabinet cosmetic; Fantana de gheata; Hammam);Bar piscină à la carte; Minibar in camera

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber, piscina acoperita, SPA, sala fitness.

Piscine și plaja
Piscina principală exterioara, este una dintre cele mai frumoase din zonă, având o suprafață de 1000 mp și un design modern.
Vă puteți relaxa pe sezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau puteți profita de nenumăratele atracții acvatice: dușurile cervicale vă stau la dispoziție pentru a vă detensiona musculatura din zona cervicală, banchetele cu hidromasaj și gheizerele vor detensiona musculatura spatelui și zona lombară. Aqua vortex-ul, special gândit pentru doritorii de senzații tari, permite înotătorilor rezistenți să meargă împotriva curentului sau pur și simplu să se lase trași de flux.
Copiii se pot distra in piscinele special concepute pentru ei, cu o adancime maximă de 50 cm și dotată cu un mini Aqua Park pentru cei mici, sau piscina cu tobogane acvatice – 3 canale, pentru cei mari. Această zonă este special amenajată pentru cei mici astfel încât activitățile desfășurate aici să beneficieze de cele mai înalte standarde de siguranță.
Pe lângă tobogane, aici se desfășoară pe parcursul zilei diverse programe: aqua gym, concursuri, spectacole și alte surprize.
Piscinele secundare ale resortului, o adevărată oază de liniste, este situată în zona vilelor și este optiunea ideală pentru a-ți petrece zilele însorite de vară într-o atmosferă relaxantă. Rasfațul de o zi la piscină este un refugiu și o experiență în sine.
La Mera Resort, turiștii au la dispoziție în mod gratuit sezlonguri, umbrele și măsuțe la plajă, în limita locurilor disponibile. Plaja este situata la aproximativ 500 m si dispune de beach bar gratuit.

Centrul SPA
Centrul SPA Mera Resort este oaza în care te poți răsfăța! Vino să te relaxezi în saloanele de masaj și de înfrumusețare, în piscina interioară, în aburul cu miresme îmbietoare al saunei și al hammamului sau în sala de fitness dotată cu aparatură modernă.
Mera Spa se întinde pe aproximativ 800 mp și este împărțit în 3 zone: Wellness , Pool & Thermarium și Fitness (cu vedere la grădina Zen).
Zona Wellness cuprinde un cabinet masaj single, un cabinet suite ( pentru terapii in cuplu) prevăzut cu cadă de hidromasaj dublă, cu cromoterapie și ozonoterapie și dus tropical cu cascadă. Cabinetul de înfrumusețare este dotat cu pat electric cu masaj și infraroșii; aparat cu oxygen hiperbaric pentru terapii faciale și corporale. Zona Pool&Thermarium are în componență piscina încălzită (>28 grade) de aproximativ 80 mp și o adâncime de 140 cm), cu cascade cervicale și înot împotriva curentului, dușuri emoționale, fântână de gheață, bazine Kneipp cu cascade cervicale (apa are o temperatuta de 17, respectiv 35 grade), saună finlandeză (uscată), baie de vapori (saună umedă), bio-saună (o alternativă modernă a Finish saunei), salină cu sare de Himallaya, hammam (Ceremonial turcesc/ Ritual marocan).
Toate serviciile oferite in Centrul Spa & Wellness sunt contra cost.

Kids Club
Mera Resort a pregătit pentru cei mai mici oaspeți ai săi o serie de experiențe încântătoare, punându-le la dispoziție două spații destinate exclusiv lor, un loc de joacă în interior și un parc în aer liber, unde se pot bucura de o mulțime de jocuri și activități. Printre activitățile ce se desfasoară pe parcursul întregii zile, amintim: teatru pentru copii, parada și momentele unice oferite de personajele Disney.

Programul artistic Mera
Terasa restaurantului este animată în fiecare seară de nenumărate momente artistice, atât pentru copii cât și pentru adulți.
La Mera Resort aveți ocazia de a petrece cele mai antrenante seri de vară, bucurându-vă de muzică live, dansatori de salsa, ansambluri populare, cabaret, alături de multi alți invitați și momente-surpriză.
Cu pasiune și dedicare, în fiecare an, Mera Resort dă tonul bunei dispoziții estivale și vă așteaptă să reveniți, de fiecare dată cu aceeași bucurie, pentru a vă încânta și a vă surprinde plăcut.

Locatie:
Complexul Mera Resort este situat la aproximativ 100 de metri de plaja.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
Servicii masa:
IMPORTANT: Serviciile din ziua sosirii încep cu prânzul, moment în care veți primi brățara care vă oferă acces la facilitățile resortului menționate în pachetul all inclusive. Check-out-ul se realizează cel târziu la ora 12:00 și presupune predarea cardurilor de acces și a brățarilor. După această oră nu va mai fi permis accesul la facilitățile resortului.

Servicii de masă all inclusive (în regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se servește zilnic între orele 7.00-09:30
- prânzul se servește zilnic între orele 12:30 -14:30;
- gustarea se servește zilnic între orele 10:30 – 12:00; 16:00 – 18:30
- cina se servește zilnic între orele 19:00-21:00
- apă plată, apă minerală, cafea și băuturi răcoritoare oferite la restaurant și pe terasă între orele 7:00-22:00. Bauturile incluse in pachet nu sunt imbuteliate.
- vinul casei și bere draft oferite la restaurant și pe terasă între orele 11:00-22:00;
- lichior, vermut, vodcă, coniac, oferite la restaurant în timpul mesei de prânz (12:30 – 14.30) și cină (19:00 – 21:00);

Programul de entertainment de pe terasa Restaurantului Mera se va desfășura zilnic între orele 19:00 și 22:30.
În incinta restaurantului, accesul este permis doar cu o ținută decentă, fără obiecte și accesorii de plaja.
Programul de funcționare al barului à la carte din zona piscinei este 10.00 - 24.00.
Este interzisă părăsirea restaurantului sau terasei cu alimente și/sau băuturi, veselă, tacâmuri, etc.
Minibarul este disponibil in toate camerele contra cost.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
CAMERĂ DUBLĂ STANDARD- MERA SKY & MERA BLUE
Capacitate maximă: 2 adulţi şi 2 copii 0-11 ani sau 3 adulţi;
- 2 copii cu vârsta cuprinsă între 0- 2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
- 2 copii cu vârsta cuprinsă între 3- 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 108.10 Lei/ zi/ copil;
- 2 copii cu vârsta cuprinsă între 7- 11 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 143.75 Lei/zi/ copil;
- copilul cu vârsta peste 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 287.50 Lei/ zi/ copil;
- al 3-lea adult achita supliment de masa- 287.50 Lei/zi şi obligatoriu pat suplimentar;
Tariful patului suplimentar este de 80.50 Lei/ zi, indiferent de vârstă.

CAMERĂ DUBLĂ STANDARD- MERA VILLAS
Capacitate maximă: 2 adulţi şi 1 copil 0-11 ani;
- 1 copii cu vârsta cuprinsă între 0- 2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
- 1 copil cu vârsta cuprinsă între 3- 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 108.10 Lei/ zi/ copil;
- 1 copii cu vârsta cuprinsă între 7- 11 ani beneficiază de gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat şi achita supliment de masa 143.75 Lei/zi/ copil;
In camerele duble standard din Mera Villas nu se poate introduce pat suplimentar.

JUNIOR SUITE & CAMERĂ DUBLĂ KING (Hotel & Vila)
Capacitate maximă:
2 adulţi şi 2 copii 0-11 ani;
2 adulţi şi 2 copii: 1 copil 0- 11 ani şi 1 copil peste 12 ani
3 adulţi
- copiii cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
- copiii cu vârsta cuprinsă între 3- 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 108.10 Lei/ zi/ copil;
- copiii cu vârsta cuprinsă între 7- 11 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 143.75 Lei/ zi/ copil;
- copilul cu vârsta peste 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 287.50 Lei/zi/ copil;
- al 3-leaa adult achita supliment de masa- 287.50 Lei/ zi;

APARTAMENT DOUĂ DORMITOARE
Capacitate maximă: 4 persoane
- copiii cu vârsta cuprinsă între 0-2 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi masa. La cerere, se poate oferi pătuţ bebe, tip ţarc, în limita disponibilităţii;
- copiii cu vârsta cuprinsă între 3- 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 108.10 Lei/ zi/ copil;
- copiii cu vârsta cuprinsă între 7- 11 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 143.75 Lei/ zi/ copil;
- copilul cu vârsta peste 12 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi achita supliment de masa 287.50 Lei/zi/ copil;
- al 3-lea si al 4-lea adult achita supliment de masa- 287.50 Lei/ zi;

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Air conditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Luggage storage

Locatie COMPLEX MERA RESORT, Venus, Romania