Cere oferta Cere oferte
Vacante

WELA

4 stele

   Sunny Beach, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere WELA, Sunny Beach, Bulgaria

Hotelul Wela este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 200 de metri de plaja de nisip si la aproximativ 1 km de partea centrala a statiunii.

camereHotelul Wela va ofera cazare in 120 camere duble spatioase, 10 camere confortabile de familie (2 camere duble cu usa de legatura potrivite pentru familiile cu copii) precum si 18 studiouri largi si 2 apartamente de lux. Fiecare camera are un balcon, aer conditionat centralizat, TV prin cablu, telefon, frigider, seif, uscator de par si WC.
Baruri & Restaurante
Acest hotel ofera oaspetilor la:
- Restaurant cu terasa
- Lobby bar
- Bar de noapte
- Bar la piscina
centru SPA
Centrul spa ofera o mare varietate de servicii: anti-stres si masaje de relaxare aroma, hidro-jet cu apa minerala, o baie de aburi, sauna, sala de fitness.
Servicii hoteliere
- Receptie de 24 de ore pe zi
- Parcare
- Birou de schimb
- Magazine
- Biliard
- Sala de internet
- Salon de infrumusetare
- Coafeza
- Piscina in aer liber

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.