Cere oferta Cere oferte
Vacante

Trakia Plaza Apartment Building

4 stele

   Sunny Beach Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Trakia Plaza Apartment Building, Sunny Beach, Bulgaria


LOCALIZARE: Cladirea de apartamente este localizata intr-o zona de parc, langa hotel Trakia Plaza, la 300 m distanta de plaja si 600 m distanta de centrul satiunii; apartamentele au fost date in folosinta in anul 2008.


Website: http://www.trakiaplaza.eu/


Apartamentele cu 1 dormitor si cele cu 2 dormitoare sunt echipate cu aer conditinat, balcon, TV, bucatarie echipata si baie cu dus si WC.


Facilitati hotel: oaspetii apartamentelor Trakia Plaza beneficiaza de serviciile ALL INCLUSIVE oferite in hotelul Hrizantema, aflat in imediata vecinatate a hotelului Trakia Plaza: piscina exterioara cu sectiune pt copii, bar la piscina, snack bar, tenis de masa, masaj, biliard, seif la receptie, parcare, schimb valutar.Info parcare: 10 leva/zi/masina.


All Inclusive:


Restaurant Chuchura : mic dejun - 7:30 -10:00; pranz: 12:00 -14:00, cina 18:00 -21:00 - bufet, bauturi incluse. Snack bar: 11:00 -15:00 la barul de la piscina sau la barul de la mezanin.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Trakia Plaza Apartment Building, Sunny Beach, Bulgaria