Cere oferta Cere oferte
Vacante

TOPOLA SKIES GOLF & SPA RESORT

4 stele

   Kavarna, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TOPOLA SKIES GOLF & SPA RESORT, Kavarna, Bulgaria

Localizare: in prima linie de hoteluri, la 150 m de plaja . A fost construit in anul 2009 si se afla intre Blachik si Kavarna
Capacitate complex: mai multe corpuri a cate 4 etaje, 44 apartamente 1 dormitor, 5 apartamente 2 dormitoare.

Facilitati: piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, centru wellness, fitness, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj, tobogane, 2 restaurante (principal si panoramic), 2 baruri, seif la receptie, lift (doar in cladirea cu receptia), internet cafe, internet wireless, exchange, rent-a-car, spatiu de joaca pentru copii, camera de joaca pentru copii (gratuita), tenis de masa, volei, basket, teren de tenis, fotbal, golf, biliard, jocuri mecanice, sala de conferinte (60 - 80 persoane) cu echipament, centru de afaceri, shuttle bus pana la / de la plaja (intre 09:00 - 17:00, din 30 in 30 min zilnic), zona securizata, zona de parc si gradini. Umbrelele si sezolungire la plaja se platesc. Pe plaja publica se gasesc restaurante si baruri.

Apartament 1 dormitor (75 mp): pat matrimonial sau doua paturi, usa intermediara intre dormitor si living, bucatarie complet utilata, ceainic electric, canapea extensibila in living, plita electrica, cuptor cu microunde, aspirator, balcon, frigider, masa de calcat, TV, uscator de rufe, telefon, aer conditionat, conexiune la internet, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartament 2 dormitoare (90 mp): pat matrimonial sau doua paturi, usa intermediara intre dormitoare si living, bucatarie complet utilata, ceainic electric, canapea extensibila in living, plita electrica, cuptor cu microunde, aspirator, balcon, frigider, masa de calcat, TV, uscator de rufe, telefon, aer conditionat, conexiune la internet, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu parchet.
Info parcare: parcarea costa 4 euro / masina/zi si se plateste la fata locului ( nu se poate rezerva /garanta din agentie ).

SERVICII INCLUSE:
- mic dejun 08:00 - 10:30;
- pranz 12:30 - 14:30;
- cina 18:30 - 21:30.
Bauturi locale alcoolice si non alcoolice, bere la draft si vin, ceai, cafea si cocktailuri in restaurantul principal, la lobby bar si la pool bar in intervalul 08:00 - 11:00, 09:30 - 21:30 ( pool bar ), infinty pool bar ( 09:30 - 17:30 ).
Gustari, fructe, inghetata la barul de la piscina 15:30 - 17:30;
2 piscina (incalzite), sezlonguri la piscina, salatele si umbrelute la piscina, piscina pentru copii ( incalzita ), topogan, mini club pentru copii / loc de joaca pentru copii, teren multifuntional de sport ( fotbal, volei si basket ), teren de tennis, jacuzzi, sauna, baie de aburi si zona de relaxare, fitness, mese de tennis, biliard, darts, fotbal, programe de animatie si sport pentru adulti si copii, spectacole seara, internet, parcare, shutle bus pana la plaja care circula dupa un orar fix afisat la receptie. Turistii trebuie sa poarte o bratara de-a lungul sejurlui, programul incepe cu cina in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii. Check in : dupa ora 14:00, check out pana la ora 11:59, utilizarea serviciilor all inclusive inainte de ora de check in sau dupa ora de check out se va face numai contra cost.

SERVICII CONTRA COST:
- bauturi de import, o selectie de bauturi locale alcoolice si non alcoolicese servesc la Lobby Bar ( 23:00 - 08:00 );
- centru SPA : masaj, proceduri de infrumusetare, cosmetice, terapii SPA;
- mini market, magazin de suveniruri;
- restaurant a la carte cu vedere panoramica la mare;
- rachete de tennis si mingi;
- seif la receptie;
- spalatorie si calcatorie;
- apeluri telefonice; sezlonguri si umbrelute la plaja ( in functie de disponibilitate );
- transferuri ci masina /autobuzul;
- late check out si early check in ( in functie de disponbilitate ).


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie TOPOLA SKIES GOLF & SPA RESORT, Kavarna, Bulgaria