Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sunset Kosharitsa ApartHotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sunset Kosharitsa ApartHotel, Sunny Beach, Bulgaria

Localizare: la poalele delaurilor Stara Planina, la 6 km de Sunny Beach

Facilitati Complex: 5 piscine exterioare, baruri la piscine, sauna, Jacuzzi, baie de aburi, sala de fitness, masaj, magazin, restaurant ( bucatarie locala si internationala ), parcare pazita, faciitati pt conferinte, shuttle bus pana in Sunny Beach de 4 ori /zi gratuit ( in alte directii - contra -cost).


Facilitati Camere: Complexul Sunset Kosharitsa consta in cateva cladiri ce cuprind studio-uri, apartament cu 1 dormitor si aparatamente cu 2 dormitoare. Toate camerele sunt finisate, spatioase , echipate complet cu bucatarii utilate ( aspirator, cuptor cu microunde, frigider, prajitor de paine ), dispun de TV prin cablu cu canale nationale si international, conexiune la internet, DVD player, aer conditionat. ( lenjeria se schimba la 3 zile, curatenia la 3 zile, se poate si zilnic insa contra- cost ), balcon.

Gratuit: accesul la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina, acces la internt, shuttle bus pana in Sunny Beach.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Sunset Kosharitsa ApartHotel, Sunny Beach, Bulgaria