Cere oferta Cere oferte
Vacante

SUNNY CASTLE

3 stele

   Kranevo, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SUNNY CASTLE, Kranevo, Bulgaria

LOCALIZARE: un hotel nou situat in satul Kranevo, la 4 km sud de Albena si la 5 km nord de Nisipurile de Aur. Balchik este la 15 km distanta iar aeroportul Varna la 30 de km. Hotelul este pe plaja.

CAPACITATE: 62 de camere toate cu vedere la mare distribuite in : 5 apartamente, 2 suite si 55 de camera duble.

FACILITATI HOTEL:restaurant cu terasa ( vedere la mare ), loc de joaca pentru copii, lobby bar, sky bar, barbeque, room service 24 ore, spalatorie si curatatorie, patut pentru copii, umbrelute si sezlonguri la piscine si la plaja, piscine exterioara pentru adulti si copii, centru SPA cu piscine interioara, Jacuzzi, baie de aburi, baie turceasca, sauna, dusuri soc/ de Aventura, zona de relaxare, sala de fitness.

FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, TV LCD, acces internet wi fi gratuit, telefon in camera si in baie, mini bar, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par si halate de baie. Camerele duble au in jur de 25 mp, apartamentele au in jur de 45 -50 mp iar suitele au 35 mp.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie SUNNY CASTLE, Kranevo, Bulgaria