Cere oferta Cere oferte
Vacante

RIVIERA BEACH

5 stele

   Riviera, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RIVIERA BEACH, Riviera, Bulgaria

LOCALIZARE: pe plaja Riviera, in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur.

CAPACITATE: 290 de camerae majoritatea fiind cu vedere la mare si balcon din care 144 sunt camere duble cu vedere la mare, 3 junior suite, 12 apartamente cu 1 dormitor, 8 maisonette cu 1 dormitor si 3 maisonette cu 2 dormitoare.

FACILITATI HOTEL format din 2 corpuri (unul deschis in 2002 si celalalt in 2004), 3 restaurante ce servesc specialitati locale bulgaresti si internationale, 2 lobby bar in fiecare corp de hotel, 2 piscine exterioare cu apa minerala, bar la piscina, miniclub, piscina interioara, restaurant cu specific pescaresc situate langa plaja, night club, centru SPA &Wellness (proceduri balneologice si terapii cu namol), coafor, sala de gimnastica, sporturi nautice, sala de conferinta cu 300 de locuri.

FACILITATI CAMERE: camerele duble au aproximativ 35 mp si disoun de vedera directa /partial la mare, mobilier confortabil, ar conditionat centralizat, TV prin satelit, seif, mini bar ( contra cost ), telefon, baie cu cada si uscator de par. Camerele Junior Suite au aproximativ 50 mp, consta intr-o singura camera spatioasa cu capacitatea de 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Apartamentele cu 1 dormitor au aproximativ 65 mp, dispun de living cu canapea si fotoliu despartit prin usa de dormitorul cu pat dublu, fiecare camera dispune de televizor. Maisonette cu 1 dormitor - dispun de 2 etaje : la primul etaj au living, baie cu dus si toaleta iar la al doilea etaj au dormitor si baie cu cada, suprafata total fiind de aproximativ 75 mp.

GRATUIT: sezlonguri si umbrelute la piscina exterioara, fitness, ultilizarea meselor de tennis, accesul la piscina interioara, acces la internet, parcare ( in limita locurilor disponbile )

Info parcare: pt sejur 1- 6 nopti - parcarea costa 5 euro/masina/ zi, pentru sejur mai mare de 6 nopti parcarea este gratuita ( in limita locurilor disponibile )
All Inclusive (7:30-23:00h)
Mese bogate tip bufet : mic dejun, pranz si cina in restaurantul principal cu bauturi incluse in timpul mesei :
- mic dejun 07:30 aaa 10:00;
- pranz 12:30 aaa 14:00;
- cina 18:30 aaa 21:00
NOU: 3 seri tematice /saptamana, meniu special pentru copii si scaune speciale pentru copii in restaurant; la un sejur de 7 nopti / mai mare de 7 nopti aaa o cina a la carte gratuita care necesita rezervare ( perioada 01.06 -01.09 ), Casa inghetatei.
Bauturi alcoolice si non-alcoolice locale bulgaresti, bere la draft si vin, ceai si cafea in restaurantul principal, la Lobby si barul de la piscina in timpul orelor acestora de functionare:
Lobby Bar 10:00 aaa 23:00;
Barul de la piscina 09:30 aaa 17:00 ( in perioada iunie aaa august pana la ora 19:00 ), acesta poate fi inchis daca sunt conditii meteo nefavorabile, in caz contrat fiind deschis pana la data de 30.09.
Gustari - sandwich-uri, snack-uri, prajituri si dulciuri, fructe proaspete la barul de la piscina intre orele 15:00 aaa 17:00 si Lobby bar 10:00 aaa 12:00 si 15:00 aaa 17:00.
Servicii si facilitati incluse:
- accesul la piscina exterioara ( cu apa minerala ), sezlonguri si umbrelute la piscina, piscina pentru copii ( apa minerala ), accesul la piscina interioara ( apa minerala ), mini club pentru copii ( 4 aaa 12 ani ) cu loc de joaca pentru copii, gimnastica, mese de ping pong, acces internet wireless in camere si in zona de lobby, seif in camera.
Servicii contra aaa cost :
- rent a car, terenuri de tennis, exchange, babysitting ( necesita si rezervare ), doctor, taxi, acces internet calculator.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie RIVIERA BEACH, Riviera, Bulgaria