Cere oferta Cere oferte
Vacante

PARK HOTEL GOLDEN BEACH

4 stele

   Golden Sands, Bulgaria Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PARK HOTEL GOLDEN BEACH, Golden Sands, Bulgaria

Localizare: in nordul statiunii Nisipurile de Aur, la 200 m distanta de plaja.

Facilitati camere: 247 camere cu balcon si vedere la mare, echipate cu TV, minibar, seif, telefon, baie, uscator de par.


Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, pool bar, sala de conferinta, piscina interioara si exterioara, piscina exterioara pentru copii, babysitting, kids club, balneologie, mini golf si teren de volei, internet wireless gratuit la receptie /lobby, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina.


Info Parcare: contra-cost : 15 leva /masina/zi se plateste la hotel si nu se poate rezerva/garanta din agentie.


All Inclusive: varietate de mancaruri bulgaresti si internationale in restaurantul principal:


- mic dejun: 07:30 - 10 :00, pranz: 12:00 -14:00, cina: 18:00 -21:00. Seri tematice: 4 ori/saptamana: bulgareasca, ruseasca, italiana si barbeque.


Snack-uri la pool bar: gustari reci si calde, inghetata, fructe : 10:00 -11:00, 15:00 -18:00.


Bauturi alcoolice si non acoolice locale bulgaresti la Lobby Bar si Pool bar : 10:00 -23:00 ( cafea, cappucino, suc, mirinda de portocale si lamaie, pepsi, 7up, bere, vodka, brandy, gin, lichior de menta, mastika, vin, tequila, rom, lichior, whisky) si in restaurant in timpul meselor.


Sport & Entertainment: accesul la piscina interioara si exterioara, jacuzzi, acesul la sala de fitness, sezlonguri,umrelute si prosoape la piscina - cu depozit, programe de animatie si spectacole seara, loc de joaca pentru copii, mini club pt copii 2-12 ani, darts, boccia, volei, mini golf - cu depozit, mese de tennis.


Servicii contra - cost: bauturi de import, sucuri proaspete fresh, vin de firma, toate bauturile intre orele 23:00 -10:00, room service, mini bar, safe, doctor, sauna, baie de aburi, masaj, salon de infrumusetare, jocuri electronice, biliar, internet, babysitting, curatatorie, spalatorie, barbeque, parcare.


Beach All Inclusive Supplement (contra cost): 2 sezlonguri + 1 umbreluta /camera pe plaja 'Rolba' si : 10 -18:00 - bauturi locale ( apa, bere, sucuri ), intre orele 10 - 11:00 si 15:00 - 17:00 - sucuri reci si fructe.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie PARK HOTEL GOLDEN BEACH, Golden Sands, Bulgaria